Sa 35 godina ja sam i dalje djevica! Za sve to krivim svoje roditelje, sama sam i teško mi! OVI MUŠKARCI JE ŽELE A ONA NE ZNA KAKO DA SE PONAŠA!

0

Njeno ime je Sonali Chandra koja dolazi iz Indije i ona je djevica sa samo 35 godine a rekla je kako to ne zeli promijeniti sve dok se ne uda.

 

Ne zeli da ima odnose dok na ruci nema prsten a to je odlučila ispričati u jednoj emisiji “DR. PHIL” Ona sve te odnose smatra posebnim i svetim, i ona kaze da ne voli da govori o tome na loš način jer to smatra kao vođenje ljubavi.

 

 

Tek cu na odnose da budem spremna, to jeste za vođenje ljubavi kada nađem pravog, koji je kao osoba jako moralan, etičan, pored toga i zgodan i ambiciozan i koji će prema meni se ponašati kao kraljici.

 

Rekla je da je odrasla u strogoj i tradicionalnoj porodici gdje joj je bio zabranjen društveni život dok je trajalo odrastanje.

 

 

Odrastanje je bilo takvo da je to kroz zivot negativno uticalo na mene, na sposobnost da pronađem pravog partnera jer se naravno smatra jednom od društvenih vjestina koje nisam imala.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:  INSTAGRAMU       I    FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *