RUSKI PSIHOLOG LABKOVSKI – OVO JE GLAVNA RAZLIKA IZMEĐU USPJEŠNE I NEUSPJEŠNE ŽENE: 10 osobina koje posjeduju moćne dame!

Popularni ruski psiholog MihailLabkovski otkrio je kojih 10 stvari razlikuje uspješnu ženu od neuspješne. Evo koje kvalitete i stavove posjeduje žena koju očekuju sreća i uspjeh:

1. “Uvijek računa samo na sebe!” – Još od djetinjstva je nezavisna, oslanja se na svoje sposobnosti i ne traži pomoć ni od koga.

3. “Ona je finansijski nezavisna” – Uspješna žena od malih nogu razmišlja o tome kako i gdje će zarađivati za život, a ima velike ambicije. Spremna je da ode u drugi grad i osamostali se rano, i ne plaši se promjena.

4. “Ona ne pravi ustupke i nije joj potrebno odobrenje drugih.” – Takva žena se ne plaši neuspjeha i ne treba joj podrška i odobrenje. Lako može napustiti dosadan posao ili promijeniti fakultet. U ljubavi se sastaje samo sa muškarcima kada to zaista želi i samo sa onima koji je mogu cijeniti.

5. “Neće tražiti pomoć!” Prvo će pokušati sva moguća rješenja problema, a zatim će analizirati situaciju kako bi se uvjerila da je učinila sve što je u njenoj moći. Takva žena će na sve moguće načine pokušati učiniti sve bez pozivanja upomoć. I samo ako ne postoje apsolutno nikakve druge mogućnosti, ona će se obratiti za pomoć nekome ko je stručan za određeni problem.

6. “Ona se ne poredi ni sa kim.” – Ne mora da se poredi sa kolegama, prijateljicama ili članovima porodice. Ne zadire u tuđe finansijsko blagostanje ili društveni status. Ona se takmiči samo sama sa sobom i želi da postane bolja od osobe kakva je bila juče.

7. “Voli svoj izgled.” – Srećna je kako izgleda i vodi računa o sopstvenom izgledu, ali nije rob trendova i rigoroznih dijeta.

8. “Ne žuri da uđe u brak.” – Ne zanimaju je slabi i nesigurni partneri, pa je spremna da sačeka trenutak kada upozna pravu ljubav i nekoga ko će moći da je prati.

9. “Ona je uvijek za jednakost” – Ona nikoga ne ponižava i ne smatra nižim od sebe, za nju su svi jednaki. Takođe, u muško-ženskim odnosima zahtjeva jednakost.

10. “Nikada neće napustiti posao koji voli.” – Čak i kada ima dovoljno finansijskih sredstava, uspješna žena neće napustiti posao koji voli i koji joj donosi zadovoljstvo.

https://rbsm-serije.com/index.php/2021/09/12/bogu-iza-nogu-1-epizoda/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin