Ruska pevačka diva ŠOKIRALA izjavom – ONO što je PORUČILA PUTINU je NEDOPUSTIVO?

Ruska pevačka diva Ala Pugačova osudila je invaziju Rusije protiv Ukrajine i zatražila da bude uvrštena među strane agente pošto je Ministarstvo pravde njenog supruga Maksima Galkina stavilo na crnu listu kao „stranog agenta“.

Supruga joj proglasili stranim agentom

– Zato što se solidarišem sa svojim mužem, poštenim, pristojnim i iskrenim čovekom, pravim i nezaboravnim ruskim patriotom, koji svojoj otadžbini želi dobro, miran život, slobodu govora i na kraju da naši dečaci poginu, za iluzorne ciljeve koji su našu zemlju učinili prognanikom i koji su zakomplikovali živote naših građana, napisala je ona na svom Instagramu.

Pugačova se smatra superzvezdom u svojoj zemlji. Ona je oblikovala rok i pop muziku u Rusiji od 1970-ih. Njen uspeh je preživeo pad Sovjetskog Saveza.

Do danas se redovno pojavljuje na ruskoj televiziji. Brak 73-godišnje dive sa 27-godišnjim voditeljem i komičarem Maksimom Galkinom bio je česta preokupacija tabloida. Napustili su Rusiju i otišli ​​u Izrael Nakon što je Rusija napala Ukrajinu krajem februara, par je napustio Rusiju i otišao u Izrael.

Za razliku od Galkina, koji je kritikovao rusko rukovodstvo od dolaska u Izrael, Pugačova se do sada uzdržavala od političkih izjava.

Posmatrači veruju da njeno oklevanje da govori o ratu u poslednjih šest meseci daje težinu njenim izjavama.

Politički analitičar Abas Galjamov, bivši pisac govora ruskog predsednika Vladimira Putina, rekao je da je to bio “šamar” Kremlju.

– Ako u zemlji i dalje postoje važni ljudi o kojima postoji konsenzus, Pugačova je jedna od njih, napisao je Galjamov na svom Telegram kanalu.

Pugačova se uvek klonila politike, istakao je on. Iznenadna politizacija estradne pevačice mogla bi da stvori osećaj u društvu koji nadležni smatraju pretećim, a taj osećaj je „dosta je bilo“, rekao je Galjamov.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin