Rus se zaljubio u Ukrajinku uoči izbijanja HAOSA: Doneli su TEŠKU odluku, evo šta planiraju (VIDEO)

Za rusko-ukrajinski par očigledno važi izreka “ljubav ne poznaje granice”. Počeli su da se zabavljaju svega dve nedelje pre početka sukoba, a zatim su odlučili da odu iz Kijeva i započnu svoj novi život u Mađarskoj.Mihail koji je inače iz Rusije, stigao je u Kijev pre svega godinu dana, a tamo je upoznao Valeriju sa kojom je počeo da se zabavlja neposredno pre rata.

Iako se nisu dobro poznavali, uprkos okolnostima, odlučili su da ostanu zajedno.

– Nesvakidašnje, ali za razliku od ostalih ljudi ovde ja sam Rus i živeo sam u Ukrajini godinu dana. Rusija će ispaštati zbog ove invazije mnogo, mnogo godina – rekao je Mihail koji se zajedno sa devojkom nada da će izgraditi novi život dok se ovo ludilo ne završi.

Mihail, koji je po zanimanju softverski inženjer, objasnio je kako se on nalazi u manjini koja ne podržava Putina.

– Ja sam u populaciji Rusa koji ne podržavaju politiku Rusije, njihovog predsednika ni vladu i koji žele da vrate veru u naš narod – rekao je on.

Par je objasnio kako je beg za njih bio jako stresan, kao da i dalje ne veruju kako su uspeli, ali da su na ovaj način videli prava lica jedno drugom.

– Bio je dugačak put od Kijeva do Mađarske, proveli smo gotovo pet sati u putu na kojem smo svakodnevno čuli zvukove bombardovanja i eksplozija, ipak na kraju smo uspeli. Ona nije znala šta može da očekuje od mene, a ni ja od nje. Međutim, sve smo radili timski, jako dobro. Zasad je sve super između nas. Nadamo se da će tako zauvek ostati – napomenuo je Mihail.

Par jednog dana, kada sve prođe, planira da se vrati u Ukrajinu gde su oboje prethodno živeli. Trenutno se nalaze u Mađarskoj.

– Tu je sve lepo, imaju odlične restorane, lepe zgrade, ali još uvek ne možemo da se opustimo. Razmišljamo puno o našem životu i kuda sve ovo vodi – rekli su.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin