RODITELJIMA SAM DAO DIPLOMU DA UOKVIRE, A JA ĆU DA PJEVAM: Isak Šabanović je završio filmsku produkciju

Isak Šabanović danas je u jednoj emisiji priznao da se još uvijek navikava na Beograd.

 

 

– Dvaput sam iznajmio stan i dvaput otišao, nisam se još navikao na Beograd, ali privikavam se. Gužva je, uvijek frka…

 

Ali verujem jednoj mojoj prijateljici koja kaže: “Kad se inficiraš Beogradom, biće ti lakše”. Iznajmiću stan uskoro i biću tu – rekao je dvadesetšestogodišnji pjevač i priznao da pred svaki nastup, bilo u klubu ili na televizijiima tremu.

 

 Ako nema treme onda nema ni odgovornosti, pa posao odrađuješ „onako“ – istakao je Isak.

 

Tokom ljeta za nama prevalio je veliku kilometražu i imao mnogo nastupa.

 

– Pozove me ljetos menadžer i kaže: “E, Isak, jel možeš pet dana zaredom da pjevaš?”. I ja kažem: “Mogu”. Znalo je da bude i 6.000 kilometara u pet dana.

 

Jednog dana stigli smo u Makedoniju i zapitao sam se kako znaju oni za mene tamo. To mi je prvi put da dođe 2.000 ljudi u jedan zatvoreni prostor i da znaju moju pjesmu. Tako nešto nikad nisam osejtio i doživio – kazao je Isak.

 

S osmehom je otkrio da je „ljubav dobro i da ima lijepih žena“, kao i da mu je jedna od neostvarenih želja da nastupi na Evroviziji. Takođe, podijelio je sa gledaocima i zanimljivost da mu mnogi kažu da se rodio u pogrešno vrijeme.

 

– Kažu mi neki da sam se rodio u pogrešnom trenutku sa „ovom mojom muzikom“. Šta ću, sve je do mene, do Boga i do sreće. Ali, volio bih da sam se ovim poslom bavio tokom osamdesetih godina – priznao je mladi pjevač.

 

Njegova pjesma „Prvo jutro“ dospjela je u trending, a Isak kaže:

 

-„Prvo jutro“, ali peta sreća. Prije „Zvezda Granda“ imao sam četiri pjesme, ali ova je postala hit. Autori su Mili i Saša Lazić, a tekst je pravljen tako što smo sjeli i razgovarali šta ćemo da pjevamo i rekli: “Ajmo o ženama”.

 

Onda smo se saglasili da ubacimo i neki „mjesec“. Dao sam malo gasa i pravimo dvije pjesme. Jedna će biti brza, a druga balada koja je već napisana i idem baš večeras da je „probam“.

 

Objaviću je do Nove godine – kazao je Isak i otkrio da se kao pripravnik bavio pozorišnom produkcijom, ali i da je diplomirao filmsku produkciju u Podgorici.

 

 

– Mislio sam da ću tu da ostanem, ali sad mi to ne treba, jer ovo što radim je moje. Htio sam da se obezbjedim, da imam diplomu ako ništa ne bude od muzike, da imam gdje da se zaposlim.

 

Ali, bolje je ovako, uokviriš diplomu i daš roditeljima da se hvale, a ja ću da pjevam – kazao je šarmantni Isak u emisiji.(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE