Rodila je trojke i primijetila nešto sumnjivo: Nakon nekoliko dana liječnici su primijetili neobičnu stvar na njihovim glavama

Rodila je trojke i primijetila nešto sumnjivo: Nakon nekoliko dana liječnici su primijetili neobičnu stvar na njihovim glavama

 

Mike i Amy Howard iz New Yorka dobili su identične trojke, dječake po imenu, Jackson, Hunter i Kaden. Međutim, odmah po rođenju liječnici su primijetili da nešto nije kako treba.

 

Bebe su rođene s rijetkim genetskim poremećajem zbog kojeg im se prerano zatvaraju šavovi između kostiju lubanje.

 

Djeca se zbog toga često rađaju s nepravilno oblikovanom glavom što može izazvati sljepilo.

Amy je ovo prvi porod i nije bila sigurna ima li razloga za paniku. Kada je ugledala bebe pretpostavila je da nešto nije u redu, liječnici su ubrzo dijagnosticirali što je u pitanju, a sada bebice nose kacige kako bi im lubanja ostala na mjestu, prenosi Magazin.

 

– Bilo je teško i bila sam strašno uplašena kada su mi odveli djecu – kaže Amy. A na svu sreću, razloga za strah i paniku nije bilo, jer je operacija prošla kako treba.

 

Još malo će nositi kacige, ali stanje im se gotovo sasvim poboljšalo, i za par mjeseci glavice će im izgledati kao da se ništa nije ni dogodilo…(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin