ROĐENOM STRICU RODILA TROJE DECE: Čekao je da poraste pa je sve UZBURKAO JEDNOM REČENICOM (VIDEO)

Klaus je za nemačke medije ispričao kako je prvi put video Jozefin kada je bila beba

Par iz Nemačke uzburkao je tamošnju javnost nakon priznanja da su pre stupanja u brak, bili sinovica i stric.

Klaus i Jozefin, bračni par koji sa svoje troje dece živi u Nemačkoj naizgled deluju kao svaki drugi par, ali se od početka suočava sa brojim negativnim komentarima zbog svog braka.

Naime, Klaus je Jozefinin rođeni stric. Iako je ovakav brak tabu u Nemačkoj, po nema

ROĐENOM STRICU RODILA TROJE DECE: Čekao je da poraste pa je sve UZBURKAO JEDNOM REČENICOM (VIDEO)

čkim zakonima on je savršeno legalan. Oni opisuju kako su morali da se bore sa predrasudama i negativnim komentarima, ali su izdržali.

Klaus je za nemačke medije ispričao kako je prvi put video Jozefin kada je bila beba. On je tada imao 23 godine. Dugo nisu bili u kontaktu, a ona ga je upoznala kada je imala 16 godina.

Tri godine kasnije, on je svojoj bratanici priznao da gaji jaka osećanja prema njoj ali je obećao da joj neće prilaziti ako ona to ne želi. Jozefin je ipak odlučila da uđe u vezu sa svojim 23 godine starijim stricom.

Njihov brak je legalan jer s pravnog gledišta u Nemačkoj, njihov odnos predstavlja odnos trećeg stepena. Prema nemačkom zakonu, oni smeju da se venčaju i imaju decu iako je ovakvih slučajeva vrlo malo.

Njih dvoje su u braku već punih 14 godina, a imaju i troje dece – dva dečaka i jednu devojčicu. Razlika u godinama im ne smeta i brak im je čvrst i skladan uprkos tome da su od početka nailazili na osudu okoline i ružne komentare onih kojima je brak strica i bratanice tabu.

 

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/