Rođena je kao muškarac – Majka joj je pokazala medicinske nalaze kada je imala 11 godina, i cijeli svijet joj se srušio!

0

Rođena je kao muškarac – Majka joj je pokazala medicinske nalaze kada je imala 11 godina, i cijeli svijet joj se srušio!

 

 

 

Nikad neće imati menstruaciju“, tada sam postala svesna da nikada neću moći ni da imam decu.

 

Lis je postala viralna na društvenim mrežama nakon što je podelila svoju neverovatnu priču. Naime, ova žena je otkrila da je biološki rođena kao muškarac i toga nije bila svesna do svojih 11 godina. Seća se da joj se ceo svet okrenuo naglavačke kada je počela majku da ispituje o mensturaciji. Ovaj razgovor joj je promenio život i naterao je da drugačije gleda na sebe.

 

 

Lis nije dovodila u pitanje svoj pol, mislila je da je rođena kao devojčica, žena, međutim, istina ju je potpuno šokirala. Imala je samo 11 godina kada joj je majka saopštila da je zapravo rođena i sa muškim i sa ženskim biološkim karakteristikama. Tom prilikom je saznala da je interseksualna osoba.

 

 

Kada joj je majka saopštila da će obaviti jedan “razgovor”, bila je sigurna da je došlo do vremena da pričaju o menstruaciji, ulošcima i tamponima. Na njeno potpuno prepašćenje razgovora otišla je u neočekivanom smeru kada je njena majka izvadila fasciklu sa medicinskim podacima koji svedoče da je Lis biološki rođen kao muškarac.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:        INSTAGRAMU          I        FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *