REŠITE OVAJ SAOBRAĆAJNI REBUS: Sporno obilaženje na ulici koje je rezultiralo sudarom, mnogi se pitaju KO JE OVDE KRIV (VIDEO)

Na internetu je objavljen snimak sa ulične kamere koja je uhvatila trenutak jedne situacije u saobraćaju koja je podstakla brojne rasprave na društvenim mrežama.

Kako se može videti na snimku na Instagram profilu Zanimljivosti o automobilima, reč je o vozaču Tesle koji je krenuo da izlazi sa parking mesta sa namerom da stupi na kolovoz.

U tom trenutku nailazi vozilo koje se zaustavlja kako bi se vozač Tesle isparkirao i nastavio vožnju ulicom, verovatno sa namerom da se parkira na mesto gde je bio Tesla, jer se vidi da vozač pali migavce.

Međutim, ubrzo se pojavljuje treći automobil crvene boje čiji je vozač odlučio da izvrši obilaženje automobila koji se zaustavio da propusti Teslu.

Tada dolazi do sudara trećeg automobila sa Teslom, a cela situacija je pokrenula lavinu komentara ko je odgovoran za ovu saobraćajnu nezgodu. Ostavljamo našim čitaocima da procene ko je ovde kriv.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *