“REKAO SAM SUPRUZI DA MORAMO TO URADITI“ Policajac usvojio djevojčicu nakon što ju je spasio od zlostavljanja (VIDEO)

0

Sprijatelji su se već dok su čekali socijalne radnike, a od tada do momenta kad je počela da ga oslovljava sa “tata” nije prošlo mnogo..

 

 

Policajcima se često dešava da dobiju teške slučajeve, a da se desilo i poručniku Brajanu Zeku koji je ostao pod utiskom kada je upoznao zlostavljanu devojčicu Kejlu koju nije mogao da izbaci iz glave toliko da je na kraju odlučio da usvoji i postane njen otac.

 

Kejlu je upoznao 2018. u Kingmanu u Arizoni kada je otišao u rutinsku proveru u njenu kuću da bi utvrdio da je dvogodišnja djevojčica žrtva zlostavljanja kojoj je bio potreban novi dom.

 

– Imala je frakturu lobanje, krvarenje u mozgu i iščašeni lakat. Srce me je bolelo zbog ove devojčice koja je bila prekrivena modricama. Imala je veoma jak duh u sebi – ispričao je Zek kasnije.

 

 

Ostavila je utisak na njega iako to nije bio prvi put da je video  zlostavljano dete  tokom svog posla.

– Umrlo mi je 13-mesečno dete. To je bilo teško. To je nešto što ostavlja emocionalne ožiljke i što ponovo proživljavam svaki put kada pričam o tome. Kejla je mogla da bude ta devojčica, ali Bog je imao drugačiji plan – ispričao je za lokalne medije.

Sprijateljio se sa Kejlom već dok su čekali socijalne radnike, a onda je iznenadio vlasti koje su počele da traže hraniteljsku porodicu za devojčicu.

Zek nije dugo razmišljao da napravi prvi korak i ubrzo je odlučio da ponudi Kejli privremeni dom dok se radilo na nalaženju trajnijeg rešenja.

– Rekli su da će proći samo nekoliko nedelja do mesec dana dok ne pronađu smeštaj za nju. Išli smo iz nedelje u nedelju, iz meseca u mesec ne znajući koliko će dugo biti sa nama – kazao je on.

 

Na kraju je odlučio da njegov dom bude trajno rješenje za nju. Četiri godine nakon što je upoznao Kejlu.

Kolega policajac i detektiv iz detinjstva Hit Mosbi rekao je da ne može da veruje u velikodušnost svog prijatelja.

– Bio sam zadivljen. Nikada nisam čuo da je neko od naših oficira to uradio – rekao je Mosbi. 

Ali Zek je znao da je to sudbina.

– Toliko je divna da mi je Bog poslao sa razlogom i sam veoma zahvalan na tome – rekao je i dodao da se nada da će usvojiti još dece u budućnosti.

(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:              INSTAGRAMU                I              FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *