RAZVELA se Krstinja Todorović: Nakon četiri godine ljubavi stavili tačku na brak, a evo šta je RAZLOG

Pevačicu Krstinju Todorović upoznali smo u “Zvezdama Granda”, a nedavno je skrenula pažnju na sebe kada je znatno smršala nakon smanjenja želuca.

Sada je sve šokirala informacija da se, nakon četiri godine braka, razvela od svog supruga.

– Istina je, razveli smo se na civilizovan i lep način, bez grubih i teških reči, svi će sad da pomisle da će posle ovih operacija i zahvata, zbog kojih izgledam bolje, da sam ga ostavila zbog novih udvarača kojih je sve više, ali to nije istina.

U braku je i ranije bilo problema, samo je sada došlo do vrhunca i odlučili smo da se raziđemo – rekla je ona za Kurir.

Podsetimo, učesnica “Zvezda Granda” Krstinja Todorović pre nešto više od mesec dana podvrgla se estetskoj operaciji skidanja viška kože koju joj je obećao Saša Popović još tokom takmičenja.

Ovaj zahvat prošao je u najboljem redu, ali za konačne rezultate je potreban da prođe određeni vremenski period kako bi sve leglo na svoje mesto.

– Ja sam pre dve godine operisala želudac i to mi je pomoglo da smršam neverovatnih 88 kilograma. Nakon toga imala sam problem sa viškom kože i pre nekih mesec dana sam se podvrgla i tom zahvatu. Jako se lepo opravljam, to sve ide svojim tokom, malo treba vremena da sve to dođe u normalu, ali ja sam prezadovoljna i veliko hvala Saši Popoviću – rekla je pevačica nedavno u jednoj emisiji.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin