Razriješen Župnik Iz Sikirevaca Koji Je Zavodio Udane Žene: Sad Mora Ići Na Duhovno Sabiranje

Riječ je o župniku kojeg su mještani optužili da zavodi žene i neprimjereno se ponaša. Suprug s čijom se ženom svećenik neprimjereno dopisivao je sve prijavio nadbiskupu

 

Velečasni Stjepan Šumanovac razriješen je službe župnika Župe sv. Nikole i određeno mu je vrijeme i mjesto osobnog duhovnog sabiranja, objavila je Informativna katolička agencija na popisu svećeničkih premještaja i novih službi u Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji.

Podsjetimo, riječ je o župniku kojeg su mještani optužili da zavodi žene i neprimjereno se ponaša. Suprug s čijom se ženom svećenik neprimjereno dopisivao je sve prijavio nadbiskupu.

 

Dogodilo se to da sam počeo sumnjati da se moja supruga dopisuje s nekim, ubrzo sam saznao tko je to. to je bio naš župnik. Flertovali su. Krivi su oboje, i on i moja supruga, ali mislim da je on više kriv jer je on moralna vertikala u selu i nije se smio petljati u to.

 

I zato sam to objavio javno – ispričao je tada suprug, a naknadno poručio i kako je zadovoljan time što svećenik više nije župnik.

 

Razriješenom župniku želim sve najbolje i osobno protiv njega kao čovjeka nemam ništa. Želim da dobro razmisli o svojim nečasnim postupcima, neka sam sa sobom raščisti želi li i dalje biti svećenik.

 

Vjerujem da će mu Bog u tome pomoći. Poručujem mu da sam uvijek spreman za razgovor – istaknuo je.(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:            INSTAGRAMU            I          FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin