Rat zbog Željka Pasarića i na smrtovnicama: JEDNU DALA SUPRUGA “PRED BOGOM” ŠTEFANIJA, A DRUGU SUPRUGA LIDIJA

0

Zagrebački penzioner Željko Pasarić preminuo je u 73. godini svoga života. Međutim, da njegov posljednji ispraćaj bude predmet različitih komentara pobrinule su se dvije njegove supruge, koje su dale smrtovnice u medijima.

 

 

Obje supruge su ožalošćene, baš kao I pokojnikova djeca I unučadi, te prijatelji.

“U dubokoj boli javljamo svim rođacima, prijateljima i znancima tužnu vijest da je naš dragi suprug, otac, djed, svekar, tast i brat, gospodin Željko Pasarić iznenada preminuo u petak 19. V. 2023. u 73. godini života. Pogreb dragog pokojnika bit će u četvrtak 25. V. 2023. u 12.30 sati iz mrtvačnice na Miroševcu. Termin mise zadušnice bit će objavljen na pogrebu. Počivao u miru Božjem!”, stoji u obje osmrtnice.

U jednoj su kao ožalošćeni navedeni supruga pred Bogom Štefanija, sin Marko, kćeri Martina i Andreja, unuke Franka, Nika i Karla, snaha Lana, zet Stanko te ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

U drugoj pak stoje supruga Lidija, sin Vinko, unuka Nea, snaha Tena, sestra Višnja s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji, piše Večernji.
Nakon što su osmrtnice, inače objavljene jedna uz drugu, jučer objavljene na društvenim mrežama, komentari ne prestaju.

“Malo je reći da sam se raspao od smijeha”, stoji na Twitteru uz fotografiju novina. Mnogi su i u komentarima ustvrdili kako bi željeli prisustvovati gospodinovom pogrebu te ostavinskoj raspravi.

“Ova prva se nikako neće dati iz ostavinske”, “Mnogi su za gospođu ‘pred Bogom’. Em pred Bogom, em veća osmrtnica”, “Nije mu bilo lako”, “Ja navijam za suprugu pred Bogom Štefaniju”, “Mami me da to pogledam uživo”, “Urnebes”, “Sapunica”, neki su od brojnih komentara na Twitteru.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *