RAT KOJI TRESE CIJELU ESRADU: POZNATA PJEVAČICA ZPRICA BRUNCLIK NAPALA SVOG KOLEGU, PLJUNULA GA U LICE.. MORALA SE NA KRAJU I POLICIJA DA REAGUJE! (FOTO)

Jedna od jako poznatih pjevačica Zorica Brunclik je osuđena zbog vrijeđenja Miloša Bojanića.

Ona je izgubila spor zbog njega jer je on nju tužio kada su se takmičili u rijaliti programu Farma, kada ga je Zorica pljunula u facu, još ga nazvala pedofilom i lažovom. Tada je sud presudu presudio u korist Miloša Bojanića, jer ga je ona 2012. godine nazvala pedofilom, lažovom i rekla mu da ima truhlu prostatu.

 

 

Kako saznajemo od riječi izvora, ove presude nekad jako bliske prijatelje, očekuje se nastavak suđenja po materijalnoj tužbi ovog pjevača, u kojoj je on tražio oko 500 hiljada dinara da mu se isplati odštete, jer kako je on izjavio Zorica Brunclik nanijela duševni mir i povrijedila ga.

Tada je pjevačica izgubila na sudu, i krivično je osuđena, ali materijalni postpuka još uvijek nije u procesu. Sud je njoj dao opomenu i ona će morati da reguliše sve sudske troškove koja imaju, a ona se također ranije nije odazvala na suđenja i uvijek je izbjegavala da se suoči sa Milošem. Međutim, Zoorica se na posljednjem pojavila, jer su joj prijetili sa policijom.

U sudnici je tada bio pravi haos, supruga poznatog harmonikaša Miroljba Kemiša je počela da plače pred sudijom.

Sudija je čak povisio ton jer se Zorica pravila da se nikako ne sjeća kako je vrijeđala Miloša, i da je u to vrijeme bila isprovocirana. Samo je na kraju počela da plače jer više nije imala šta da kaže.

 

Sada se ovim povodom oglasio i Miloš koji je rekao pravu istinu, ali je dodao kako on ne želi više da priča o ovome, on misli da je to sve jedna velika glupost. Smatra da se rijaliti završio i sve što se desilo u istom, treba da se baci u kantu za smeće i da se nastavi dalje sa životom.