RAJKO (49) sa SELA PRVI PUT pozvao MASERKU da GA IZMASIRA a ona UMJESTO ledja IZMASIRALA mu NESTO DRUGO – OPISAO do DETALJA sta mu je RADILA

– Moje navike u salonu za masažu koštaju me pravo malo bogatstvo… Trošim minimum 230 evra nedeljno i to više ne može da se nastavi. Ja sam oženjen muškarac od 49 godina, a moja žena ima 44. Volim je, ali nismo imali seks dve godine. Ja sam računovođa i moja žena nije radila otkako smo dobili naša dva sina, koji su sada obojica odrasli.

Ali imam alter ego. Tada se obučem kao Stejsi i posetim salon za masažu u gradu. Moja žena misli da sam na sastancima golf kluba, ali sam to napustio pre 18 meseci i ne znam kako da joj sada to objasnim.

Prema njegovim rečima, žena ga je mnogo puta odbijala kada je pokušao da sa njom osveži intimni život.

– Otišao sam na veb-stranicu za upoznavanje i tamo video ženu koja reklamira masaže na mestu koje je na oko 20 minuta udaljenosti od moje kuće.

Rekla mi je preko telefona da može da mi pruži masažu sa „srećnim završetkom“ ili više od toga. Objasnila je da ima dosta visokopozicioniranih i uspešnih ljudi koji uživaju u njenom društvu. Ali kada me je uverila da joj ne smeta ni ukoliko pojedinac ima neki fetiš, dobila je moju potpunu pažnju – priznao je neobični Britanac.

Muškarac koji je krio svoj fetiš od supruge sa mladom maserkom se potpuno opustio

Ubrzo je nepoznatoj dami otkrio da voli da se oblači kao žena i da je mnogo puta na neke posebne zabave odlazio u najlon čarapama i sa štiklama. O tome nikada nije govorio svojoj supruzi.

– Moja tajna je da volim osećaj te odeće na svojoj koži. Odlučio sam da budem Stejsi i kada sam prvi put posetio salon za masažu. Moja maserka je imala oko 30 godina, rekla je da joj se dopada moja odeća i mazila me je po nogama. Bilo je neverovatno. Kada smo otišli ​​na seks, nisam mogao da se suzdržim i bilo je gotovo za nekoliko sekundi. Šalila se da moram duže da izdržim da bi mi se sve to isplatilo. Otad sam počeo redovno da je posećujem – priznao je on i naglasio kako njegova žena ne sumnja ni u šta.

Ipak, njega sada grize savest zbog toga što se navukao na “vezu” s mladom maserkom, koja mu izvlači gomilu novca.

Očajni muškarac tražio je savet jer više ne može da živi s činjenicom da troši ogroman novac za odnose s maserkom

– Moja žena ne sumnja gde sam, ali ne mogu da nastavim da trošim toliki novac. Mislite li da sam zavisnik od seksa? – upitao je on Dragu Savetu.

Ubrzo je dobio i odgovor.

– Iz onoga što kažete teško je znati da li ste jednostavno frustrirani ili ste postali zavisni. Ali jedno je sigurno, varanjem ugrožavate svoj brak, a možda i svoje seksualno zdravlje. Da li ste razgovarali sa svojom ženom? Da li ona uopšte voli seks? Nema razloga da oboje ne uživate u dobrom seksualnom životu koji je deo svake ljubavne veze. Nađite trenutak da joj kažete da vam nedostaje intimnost. Ako je voljna da pokuša, počnite sa senzualnom masažom u kojoj nema pritiska da imate seks. To će vas zbližiti – posavetovala ga je psiholog.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin