RADOSLAV imao LUDU aferu sa Stanojkom U KUKURUZU – TAMAN skinuo gace I ZAVUKO joj GLAVU POD SUKNJU kad SE pojavio SUPRUG

Gubitak nepoverenja i prevara često su uzrok razvoda. Jedan muškarac (34) iz Britanije obratio se bračnoj terepeutkinji za savet jer ne može da obuzda svoju ljubomoru.

Kako je priznao, izjeda ga ljubomora zbog bliskog prijateljstva njegove supruge sa jednim mladićem, iako zna da među njima nije bilo ništa.

Prevario sam ženu
Prema njegovom priznanju, za probleme u njihovom braku kriv je on jer je imao aferu sa koleginicom na poslu, a sama pomisao da bi supruga mogla njega da prevari dovodi ga do ludila.

– Naši problemi u braku počeli su otprilike godinu dana nakon venčanja. I dalje sam bio zaljubljen u svoju suprugu, ali sam se odjednom osetio zarobljenim u bračnom životu – počeo je svoju ispovest mladi Britanac.

Počeo je da flertuje sa koleginicom s posla i veoma brzo je njihova komunikacija postala “dublja”.

– Slali smo jedno drugom golišave fotografije. Jedne večeri smo ostali duže na poslu i tad smo imali s*ks. Dok sam se oblačio, shvatio sam da je to bila greška, da i dalje volim svoju ženu – dodao je on.

BRAK I VEZE

Došla je kući i ugledala muža koji je trebalo da bude na poslu i dadilju mokre kose! NAČIN NA KOJI SU SE BRANILI BACIO JU JE U OČAJ!
“Kopanje” po emocijama
Neverni muž je prekinuo svaki kontakt sa ljubavnicom, obrisao prepisku i njene golišave slike iz telefona, osim jedne koju je slučajno zaboravio.

– Moja žena je našla tu sliku i, naravno, bila je potpuno skrhana. Rekla mi je da ne zna da li želi da ostanemo u braku i zamolila me je da pređem u drugu sobu dok ona ne odluči šta će. Polako, dan za danom posle dosta razgovora i njenih suza, složili smo se da ipak našem braku damo još jednu šansu – ispričao je taj muškarac.

Kako je dodao, sve se naizgled brzo vratilo u normalu, pa sada pokušavaju da dobiju dete.

– Međutim, dok sam spavao u drugoj sobi, moja žena je često izlazila s prijateljima. Kući je dolazila veoma kasno i sumnjao sam da je upoznala nekoga, ali nisam imao hrabrosti da je pitam – priznao je on.

Pre nekoliko dana konačno je postavio ženi pitanje koje ga je mesecima mučilo – da li je upoznala nekog dok su zbog njegove preljube živeli u odvojenim sobama.

– Priznala mi je da jeste, da ju je taj mladić privukao, ali da nisu otišli dalje od flerta i nekoliko poruka. Ne bih je krivio ni da je spavala s njim s obzirom na to šta sam ja uradio, ali me izjeda ljubomora. To me muči već danima, ne mogu da spavam, ne mogu da jedem, muči me zašto mi to nije rekla ranije… Plašim se da sam uništio naš brak i to ne samo svojom aferom, već i kopanjem po njenim emocijama – bio je iskren očajni Britanac.

Savet terapeutkinje
Bračna terepeutkinja smatra da taj par još nije rešio sve probleme.

– Vaša žena govori istinu, ali vi treba da se zapitate zašto vam je njeno površno poznanstvo toliko važno. Tvrdite da je vaš brak uspeo da preživi aferu, da je sad sve sjajno i da pokušavate da dobijete bebu. Da li je zaista sve baš tako bajno kao što vi mislite ili želite sebe da uverite u to? – pitala je terapeutkinja.

Ona smatra da njihov brak možda i nije tako čvrst kako on želi da veruje i da još ima nerešenih problema.

– Morate ponovo da razgovarate sa ženom. Ukoliko niste sposobni da sami prevaziđete probleme, najbolje bi bilo da potražite stručnu pomoć da biste razrešili sve sumnje koje očigledno još postoje između vas – zaključila je terepeutkinja.

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin