Radnik se PRERUŠIO u ženu kako bi tajno snimao devojčice dok se presvlače: Na ovaj preokret nije računao

Mislio je da ga niko neće otkriti

Dvadesettrogodišnji radnik Amazona u Mesačusetsu, SAD, uhapšen je posle informacija da je u proteklom periodu malom kamerom tajno snimao devojčice uzrasta od 8 do 18 godina.

Džejkob Gerero, radnik Amazona, prvo je postavio kameru na patici s kojom je išao na odeljenja Autlet centra gde su bile kabine za presvlačenje mušterija.

Kako mu takav vid snimanja i špijunaže nije bio dovoljan, prerušio se u ženu dok je dostavljao pakete iz tog centra na kućne adrese po kraju.

Tamo je posle isporuka, kako kao žena ne bi bio toliko sumnjiv, ostajao na adresi mušterija šetajući se oko njihovih kuća u potrazi za devojčicama, prenosi WFXT-TV.

Majka jedne od devojčica videla ga je da se šetka oko njihove kuće i gleda im kroz prozor. Ona je pozvala Amazon i prijavila sumnjive aktivnosti “dostavljačice”. Potom je verovatno kompanija pozvala policiju i otkriveno je šta je Gerero radio, uključujući i voajerisanje oko kabina Autlet centra.

Na njegovom mobilnom telefonu, pronađene su kompromitujuće fotografije nekoliko devojčica koje je snimao pre nego što se vraćao u svoj kamion firme. Policija je saopštila da su na nekim slikama devojčice između osam i 12 godina koje su se presvlačile u svojim sobama.

Džejkob Gerero momentalno je otpušten s posla.

– Dobili smo informaciju da jedan naš radnik posle obavljenog posla ostaje u kraju klijenta i mota se oko njegove kuće. Onje uhapšen i optužen za ozbiljan prekršaj. Nije više zaposlen u Amazonu – saopštila je kompanija.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin