Radnik greškom dobio 330 plata ODJEDNOM: Njegov sledeći potez ŠOKIRAO je sve

Radnik iz Čilea kome je prošlog meseca slučajno isplaćeno 330 mesečnih plata, dao je otkaz i nestao nakon što je poslodavcu obećao da će vratiti višak isplaćene sume.

Naimenovani muškarac je radio za prehrambenog giganta “Cial”. Kompanija je slučajno isplatila zaposlenom 165.398.851 čileanskih pezosa (oko 20,4 miliona dinara), umesto 500.000 pezosa (61.700 dinara) koji su mu sledovali, navode lokalni mediji.

Zaposleni je kontaktirao zamenika direktora u odeljenju za ljudske resurse da prijavi grešku u plaćanju.

Menadžment kompanije je proverio njihovu evidenciju i potvrdio da je radniku greškom isplaćeno oko 330 puta više od njegove mesečne plate. Od zaposlenog je zatraženo da vrati višak uplaćenog novca.

Zaposleni je navodno pristao da ode u svoju banku da vrati ogroman iznos. Međutim, ubrzo je postalo očigledno da on to ne želi da uradi.

Kada kompanija nije dobila obaveštenje o povraćaju sredstava od banke, pokušali su da stupe u kontakt sa zaposlenim. ali on nije odgovarao na njihove poruke.

Čovek se kasnije javio, tvrdeći da se uspavao i da će posetiti banku. Međutim, 2. juna je dao otkaz i sada je navodno nestao.

Kompanija je pokrenula sudski postupak protiv čoveka da bi vratio novac koji su mu slučajno uplatili.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin