RADILA JE U LOKALU KAD JE UGLEDALA NJEGA: Dirljiv susret brata i sestre koji se nisu vidjeli godinama(VIDEO)

Imati brata ili sestru, još bolje oboje, znaju da je to podrška koju imate za cijeli život i prijatelj na koga možete da se oslonite. Spletom životnih okolnosti događa se da brat i sestra ne odrastu zajedno i da se prvi put sretnu tek kao odrasli ljudi.

 

Upravo jedan takav susret zabilježen je okom kamere i podijeljen na društvenim mrežama. Na dirljivom snimaku se vide brat i sestra koji se po prvi put u životu sreli poslije tri decenije.

 

Na snimku se vidi djevojka koja radi u restoranu sa još jednom koleginicom. U jednom trenutku lice joj se ozarilo jer je ugledala mladića kako izlazi iz automobila na parkingu restorana. Bacila je kecelju i istrčala napolje.

 

U narednom trenutku ona se bacila u zagrlja mladiću a ova dirljiva scena potresla je njene kolege koje su sa suzama u očima gledali njihov susret. U pitanju je emotivan susret brata i sestre koji su se prvu put vidjeli posle 30 godina.

 

Brat je čvrsto grlio sestru, vidljivo sretan zbog njihovog konačnog susreta a sreća i radost bili su primijećeni i na licu djevojke. Nije poznato zbog čega su njih dvoje bili rastavljeni ali dirljiva scena njihovog susreta rasplakala je sve na mrežama. Mnogi su se prisjetili svojih porodičnih veza, svojih braće i sestara s kojima su izgubili kontakt.

 

„Predivno i tužno u isto vrijeme. Zagrljaj koji sve govori.

 

„Šta je razlog tako dugog odvajanja? Teško mi je da povjerujem da se nisu vidjeli tako dugo.

 

„Način na koji ona ne može prestati da ga grli me je potpuno kupio.

 

„Gdje ste bili do sada?

 

„Ja sam se sa sestrom ponovo srela poslije 28 godina. Bila sam sretna i tužna u isto vrijeme – pisali su u komentarima pratioci na mrežama.

 

Mnogi su komentarisali da “krv nije voda” i da se to može vidjeti i na ovom snimku. Bilo je i onih koje je ova scenna natjerala da pozovu svog brata i sestru koga dugo nisu čuli. (RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

– KLIKNI OVDJE  www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin