Radila je kao SOBARICA u hotelu kad su počeli da se nižu klijenti: “Pročulo se i kod ostalih BUDŽOVANA”

Radila je kao SOBARICA u hotelu kad su počeli da se nižu klijenti: “Pročulo se i kod ostalih BUDŽOVANA”

Devojka je opisala kakvu je neočekivanu situaciju doživela dok je bila na poslu..

 

 

Jedna devojka podelila je 2019. godine svoju šokantnu ispovest, a njeno iskustvo vam prenosimo u celosti.

 

Naime, ona je 2019. godine opisala kakvu je neočekivanu situaciju doživela dok je bila na poslu.

 

– Radim kao sobarica na moru u jednom dobrom hotelu, gde dolaze samo ljudi koji su puni para kao brod. Iako je šef dosta gadan i nekada bude težak posao, opet izdržim nekako.

 

Ukazala mi se jedna prilika da spavam sa starijim gostom, za određenu sumu novca – otkrila je ona I potom opisala šta se dogodilo.

 

– Isprva sam se bojala da ne dođe do šefa pa da ne dobijem otkaz, ali reskirala sam i pristala.. Platio mi je baš dobro, i za mene se pročulo do ostalih budžovana koji su dobri sa njim, za par dana sam imala brdo ponuda i odlučila sam da to radim kao dodatni posao.

 

Kada bi završila u hotelu sa poslom sobarice ostajala bih duže i odlazila gostima u sobe. Tamo bi spavala sa njima i odradila sve što me traže, i za to bih pobrala dobar novac koji ne bih zaradila u tri meseca kao sobarica – rekla je ona.

 

– Oni su obično stariji muškarci koji su došli poslovno u grad,i koji su već dugo godina u braku pa im se žene više ne sviđaju niti bi spavali sa njima.

 

Šef je oduševljen sa njima jer plačaju sobe i više nego što treba,i stalno dolaze. Nije svestan da sam ja glavni razlog za to i da je to samo zbog mene, iako mislim kada bi saznao ne bi se bunio sve dokle god se njemu džep puni kao i meni.

 

Sa nekima od njih sam snimila i video snimak za ne daj bože da se nešto desi, mogu se odbraniti na taj način da im pokažem ženama ili kome treba – zaključila je ona.(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin