Putin strašno PONIŽEN u emisiji na televiziji: Tvrde da ga LAŽU, svi Rusi čuli strašnja predviđanja (VIDEO)

Na državnoj ruskoj televiziji analitičar je izneo stav da Ukrajina ne može biti poražena i da Vladimir Putin ne zna kakvo je stanje na frontu jer ga lažu njegovu savetnici.

Analitičar je na ruskoj državnoj televiziji rekao gledaocima da su Vladimira Putina doveli u zabludu njegovi savetnici i da Ukrajina ne može biti poražena u onome što izgleda kao primer sankcionisane kritike, prenosi državna televizija.

Prozapadni političar Boris Nadeždin iznenađujuće se pojavio na NTV tokom vikenda pozivajući na mirovne pregovore.

On je na ruskoj državnoj televiziji rekao gledaocima da je Vladimir Putin zaveden od svojih savetnika i da Ukrajina ne može biti poražena u onome što izgleda kao primer sankcionisane kritike, navodi se u izveštajima. „Predlažem mirovne pregovore za okončanje ovog rata“, rekao je on.

Iako je većina komentatora na ruskoj državnoj televiziji prokremljanska, frustracija počinje da ključa zbog nedostatka napretka i velikih gubitaka u Ukrajini. Neki analitičari sugerišu da dozvoljavajući liberalima kao što je Nadeždin da iznesu svoje stavove Putin testira vodu za potencijalne pregovore sa Ukrajinom.

Govoreći za The Daili Telegraf iz Moskve, Andrej Kolesnikov, viši saradnik u Karnegi zadužbini za međunarodni mir opisao je komentare kao „izvanredne“ i rekao da bi oni mogli biti način da se spusti tenzija legitimišući kritike ratnih napora.

„Ili je ovo bila greška ili je to namerni pokušaj da se spusti tenzija, pa čak i da se publika navede barem na mogućnost mirovnih pregovora. Ovo je prilično neobičan događaj“, dodao je on.

Međutim, neki tvrdi ruski nacionalisti pozvali su na masovnu mobilizaciju i nastavak sukoba nakon uspeha Ukrajine na bojnom polju. Aleksandar Kazakov, prokremljovski poslanik, upozorio je Nadeždina u emisiji da bi njegovi komentari mogli da krše pravila ruske ratne cenzure i insistirao je da će Moskva voditi rat dok se ne ispune njeni ciljevi.

U odgovoru gospodin Nadeždin je dobacio: „Znači moja desetogodišnja deca će dobiti priliku da se bore, je li tako?“

Drugi komentator emisije je tvrdio da su kremaljski spin doktori krivi što su tvrdili da je slučajnost da je Ukrajina nezavisna nacija i proizvod boljševičke mašte. Ruske televizijske emisije u nedelju uveče ignorisale su povlačenje iz regiona Harkova ili su to objasnile kao strateški potez za spas ruskih života.

Igor Girkin, bivši ruski komandant ukrajinskih separatista, je među onima koji se zalažu na rat pozivao na pojačanu ofanzivu, iako je okrivio Putina za nedavne gubitke.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

 

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin