PUSTIO SAM BRATA BLIZANCA DA PRIĐE MOJOJ ŽENI S LEĐA, A EVO ŠTA JE USLEDILO! Njena reakcija je neverovatna, sve je snimljeno! (VIDEO)

Jedan muškarac je sproveo veoma neobičan eksperiment koji je većinu korisnika TikToka zabavio, ali mnoge i neprijatno iznenadio.

 

Jedan muškarac hteo je da okuša svoju sreću i proveri koliko je vremena potrebno njegovoj supruzi da shvati da u njenoj blizini nije njen muž, već njegov brat. Podrazumeva se, nadao se najboljem ishodu eksperimentai tome da će atraktivna dama odreagovati čim joj se dever približi, a evo šta se zapravo dogodilo.

 

Idejni tvorac eksperimenta odlučio je da dozvoli svom bratu blizancu da zagrli njegovu suprugu s leđa dok ga ona ne vidi i sprovede istraživanje koliko dobro njegova supruga prepoznaje dodir svog muža.

 

Sve se odigralo dok je žena, ni ne sanjajući šta joj se sprema, prala sudove pored sudopere u kuhinji. Baš u tom trenutku se njen suprug iskrao iz kuće pokušavajući da usnimi ključni trenutak, dok je njegov blizanac prišao lagano svojoj snajki i obgrlio je s leđa. Isprva, žena je mislila da joj je prišao muž, pa je zagrljaj dočekala srećno i zadovoljno, dok nije krenuo drugi korak u eksperimentu.

Dever je, naime, počeo nežno da masira ramena supruzi svog brata, a onda se ona zbunjeno okrenula osetivši nepoznati dodir, očigledno shvativši da to nije njen muž. Počela je da se smeje videvši da je u pitanju zamka.

– O, moj Bože –  čuje se u objavi dok se ona okreće ka deveru i smeje, a on je pridržava želeći da potvrdi da je po sredi šala.

Pratioci para koji je veoma popularan na TikToku odmah komentarisali kako treba bii pažljiv sa takvim stvarima i da se nikako ne treba opuštati.

 

– To je veoma opasna igra –

– Vidim svetlu budućnost –

– Srećan sam što nemam blizanca –

– Ovo je igra koju ne treba igrati –

– Deluje mi kao da nije prvi put to uradio – komentarisali su pratioci bračnog para.

Iako je većina u tome videla dobru šalu, mnogi korisnici mreže su bili šokirani i iznenađeni hrabrošću čoveka da sprovede takav eksperiment. Neki su čak otišli i predaleko i sugerisali mu da ne isključuje mogućnost da će ona zaista jednog dana poželeti da utvrdi razliku među njima.

Ipak, bilo je i onih koji su u snimku videli bezazlenu i čistu ljubav devera, kao i šalu koja je izazvala simpatične reakcije kod oboje.

– Tako to počinje – zaključio je jedan korisnik.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin