Prvi komšija je penzioner i živi sam bez ičije pomoći: IMA NJEMAČKU PENZIJU,DOBROSTOJEĆI! “Donijela sam mu jelo a onda je ovo zatražio od mene…?”

Današnje vreme je takvo spremno po pitanju novca i raznih dešavanja koja su blisko povezana sa tim. Veliki broj ljudi ne bira sredstva kada se radi oko toga do dolaska i onda dođe do velikih problema i osuda od strane drugih ljudi.

 

Veliki broj mladih djevojaka je sada sa starijim muškarcima i jasno je svima da je to sve radi novca a ne radi ljubavi i neke ljepote.

Djevojke koja je živjela sama, sa svojom majkom, koja se borila i koja je radila kao čistačica u jednoj školi i imala je novca samo da pokrije neke osnovne troškove, brinule su se o jednom stanaru, o jednom komsiji koji je jako star ali je dobro finansijski situiran to jeste njegova penzija bila 1.500 eura pa ih je često placao da one pomognu i da kupe hranu.

 

Majka je u tom trenutku zurila na posao, pa je svoju kcerku tada zamolila da pomogne djedu, da ga obidje i da mu napravi kafu jer on ne popije dok ona ne dodje. u jednom momentu se dešava da je djed nju uhvatio za ruku i pitao je da se uda za njega, čime postane punoljetna. Na Faceboku djevojka je odlučila da podijeli svoju priču te je pitala za savjet jer ona sama nije znala šta radi u ovom trenutku.(RBSM-RADIO)

 

Recite nam koje je vaše mišljenje o svemu ovome?

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na                INSTAGRAMU                I                FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin