PRVA slika sestre tiktokerke nakon što je PRETUČENA: Drži bebu u naručju, stižu poruke podrške (FOTO)

Sestra popularne tiktokerke Une Kablar Sara H. (19) brutalno je pretučena, a za nasilje je osumnjičen njen suprug Damjan (23).

Sara se sada prvi put oglasila se na društvenim mrežama i objavila fotografiju sa svojom ćerkom.

On je uhapšen zbog nasilja u porodici, a u komentarima ispod Sarine fotografije, dok ćerku drži u naručju, nizale su se poruke podrške.

Foto: Printscreen/Instagram

Inače, majka jutjuberke, Uki Q, Dijana Marinković govorila je o teškim trenucima kroz koje prolazi cela porodica nakon što je njena druga ćerka doživela porodično nasilje. U jednom momentu, tokom emisije, dok je pričala o ćerki Sari, se i rasplakala.

– Petnest minuta pre incidenta sam bila kod njih, odnela sam im večera, uzela je i rekla žurim. Nije mi se ništa žalila, i kad sam se vratila kući zvala me sa VMA uznemirena. Rekla mi je “Čuvaj mi bebu” – započela je Dijana sa knedlom u grlu, pa se u jednom trenutku i rasplakala:

– Bila je krvava, izdeformisana. Sada ima jake vrtoglaice i jako je uplašena, plaši se za bebu. On se činio tako divan dečko, bio pobožan išao je u crkvu. Jako sam bliska sa ćerkom, uvek sam joj pomagala. Govorila je da im se njihova majka mešala, ali niko nije slutio da je ovakav monstrum.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit  SERIJA  IZMEĐU SVETA I MENE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/category/izmedu-sveta-i-mene/