Prva i najstarija Zukorlićeva supruga, jedina nosi njegovo prezime: Rodila mu Usamea, evo nje i muftije kad su bili mladi (FOTO)

Dok se ispredaju priče o drugoj supruzi Elmi, koja mu je rodila četvoro, i novoj Belkisi, koju smo tek sad upoznali a koja tvrdi da je treća muftijina supruga, mnogi se pitaju ko je i kako izgleda prva i najstarija Zukorlićeva supruga.

Prema zakonima države Srbije, koja je sekularna i u kojoj je poligamija zabranjena zakonom, ona bi mogla biti jedna-jedina zakonita muftijina supruga ukoliko su se venčali i građanskim brakom a nikada se nisu razveli.

Ostale žene Muslimanima su dozvoljene šerijatom – četiri najviše pod uslovom da svaku od njih može da izdržava na način na koji su živele i kod roditelja.

 

Drugu Zukorlićevu suprugu, koju su mediji oslovljavali sa lepa Elma, najbolje znamo iz javnog života jer se najčešće pojavljivala u medijima, a prvu suprugu, koja je palestinskog porekla, Srbiji je pokazao Usame, muftijin sin.

O Umeji Zukorlić, prvoj supruzi pokojnog muftije ne zna se mnogo. Privržena je deci i porodici i retko se pojavljuje u medijima ali je javnost mogla da je vidi na komemoraciji održanoj u Beogradu povodom odlaska Zukorlića koji je bio i narodni poslanik u Skupštini Srbije.

Tada su obe udovice – Umeja i Elma sedele u prvom redu, a između njih bio je Usame Zukorlić.

Zukorlić je Umeju, o kojoj se ne zna mnogo, navodno upoznao u Jordanu. Bivši muftija je jednom prilikom pomenuo da ju je upoznao dok se školovao u Jordanu i da ona živi sa decom u stanu u Novom Pazaru, dok je on sa novom ženom Elmom živeo u kući u istom gradu.

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)