PRVA FOTOGRAFIJA SA KRŠTENJA SINA MARIJE ŠERIFOVIĆ Objavila Sliku Iz Hrama, Kum Drži Malog Maria: “Postao Si Božije Dete”

Pop zvezda Marija Šerifović juče je krstila sina Maria, a sada je objavila prvu fotografiju iz Hrama Svetog Velikomučenika Dimitrija u Novom Beogradu gde se održao svečani čin.

 

Naime, Marija Šerifović je objavila fotografiju na kojoj se vidi kako kum drži Maria, ali i sveštenik koji je obavio ovaj čin.

 

– Juče smo slavili Vasilija Ostroškog, zatim moj prvi Američki dan majki, ali i krštenje mog malog plavookog mekanog pamuk princa.

 

Postao si Božije dete i neka te Bog i Sveti Vasilije čuvaju od svakog zla a ja od tuge i ljudi – napisala je Marija u opisu fotografije.

 

 

Podsetimo, Marija Šerifović je krajem prošle godine dobila sina Maria, kog je na svet donela surogat majka.

 

Kako je Marija Šerifović navela u svojoj prvoj izjavi za “Blic”, momenat kad je upoznala svog sina ne može se porediti ni sa čim što je do sada doživela.

 

– Dugo sam se spremala za taj trenutak, bezbroj puta zamislila u glavi kako će to izgledati… I majka i bliske prijateljice su mi pričale, ali taj osećaj je ipak rečima neopisiv, nešto najposebnije… Čini mi se da je tih nekoliko minuta prvog dodira trajalo prekratko ili predugo… Jednostavno toliko emocija od kojih stane svaki drugi osećaj – rekla je muzička zvezda.

 

“Sin me je promenio”

Marija Šerifović ne krije koliko joj se život promenio otkako jena svet došao njen prvenac Mario.

 

– Mario je sjajan, on je divan dečak. Snalazimo se sjajno. On je malo biće sa karakterom koji mi se dopada, ako je osam sati budan, sedam se smeje – rekla je Marija, koja je potom otkrila da li ju je majčinstvo promenilo.(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:             INSTAGRAMU             I           FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)