“Prorok” oženio maloletnu ĆERKU i druge devojčice: Isplivali detalji torture, najmlađoj je bilo 9 godina

Izveštaji su potvrdili da je Semjuel Repli Bejtman počeo da proglašava sebe prorokom nakon što je preuzeo kontrolu nad malom grupom sledbenika 2019.

 

Vođa kulta poligamista sa sedištem u SAD šokirao je svet nakon što je optužen da je oženio više od 20 žena, uključujući i svoju ćerku.

Prema dokumentima FBI-ja, Semjuel Repli Bejtman (46) optužen je da se ženio devojčicama, većinom mlađim od 15 godina. Bio je vođa kulta male poligamističke grupe mormona poznate kao Fundamentalistička crkva Isusa Hrista svetaca poslednjih dana (FLDS).

Izveštaji su potvrdili da je Bejtman počeo da proglašava sebe prorokom nakon što je preuzeo kontrolu nad malom grupom sledbenika 2019. U jednom trenutku je izjavio da namerava da se oženi sopstvenom ćerkom tinejdžerkom, otkrili su zvanični dokumenti.

 

 

U dokumentima FBI se navodi da je 46-godišnjak oženio do 20 žena od kojih su mnoge maloletne, uglavnom mlađe od 15 godina.

On je takođe dozvolio trojici odraslih muškaraca da imaju s*ks sa njegovim ćerkama, uključujući i 12-godišnjakinju, jer mu je to rekao “Nebeski Otac“. Rekao je: “Bog će popraviti njihova tela i vratiti opnu u njihovo telo. Nikada nisam imao više samopouzdanja u vršenju njegove volje. Sve je to iz ljubavi.”

FBI je saopštio da je njegova najmlađa “žena” bila devojčica od samo devet godina i da se Bejtmen vozio naokolo u “bentliju” uprkos tome što su njegove žrtve putovale i živele u užasnim uslovima. Policija je saopštila da su, kada je Bejtman priveden, u prikolici bile tri devojčice, između 11 i 14 godina, zajedno sa kantom za toalet, ležaljkama i sofom.

Trenutno je pritvoren u zatvoru u Arizoni nakon što je FBI upao u njegove dve kuće u Kolorado Sitiju. Od septembra, federalni agenti su prikupljali dokaze o maloletničkim brakovima i s*ksualnim odnosima među punoletnima iz njegovih rezidencija, navodi se u izveštajima.

Bejtmanov pad počeo je u septembru ove godine kada ga je policija uhapsila zbog prevoza devojaka preko državnih granica. Iako 46-godišnjak još nije optužen za seksualno zlostavljanje, dokumenti FBI-a tvrde da postoji dovoljno dokaza da se veruje da su on i još neki ljudi prevozili maloletnice između Arizone, Jute, Nevade i Nebraske.

Nakon što je zaustavljen njegov terenac u kojem su bile dve devojčice, Bejtman je uhapšen i optužen po tri tačke za zlostavljanje dece. Ubrzo je dobio kauciju, ali je ponovo uhapšen zbog drugih optužbi. U tom momentu usledile su racije u njegovim rezidencijama radi prikupljanja dokaza.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)