PROROČANSTVO BABA VANGE LEDI KRV U ŽILAMA: Kada ova zemlja padne, rat će početi i nastaje kraj čovječanstva!

Bugarski reditelj i politički aktivista Nidal Algafari, inače po ocu Sirijac, podsetio je nedavno na jedno proročanstvo čuvene Babe Vange.

On je u intervjuu za magazin Šou rekao da nikad nije verovao u Vangina proročanstva, sve do pre par meseci.

 

 

– Evo, to se sada dešava, šta mi je rekla”, rekao je on. “To je bilo prije 40 godina. Kad su je pitali kad će Bugarska da se podigne, ona je rekla “kad Sirija padne”.

 

Prije dvije godine nisam mogao ni da zamislim tako nešto: “kako može jedna država kao što je Sirija da padne”, mislio sam. Sada ipak počinjem da verujem da je došao i taj momenat. To je već nešto što se dešava – kaže Algafari.

 

 

Vangelija Pandeva Dimitrova, poznata kao Baba Vanga, rođena je u Strumićima 1911. godine, umrla je u Petriču 1996. godine.

 

Najveći deo života provela je na planinama Pirinske Makedonije, u Bugarskoj, kažu da je predviđena tačan datum svoje smrti, pored svih ostalih stvari koje je navodno predviđena.

 

Vanga je predskazala i da će njen dar da nasledi slepa devojčica iz Francuske, kao i da će 2010. godine početi uvod u Treći svetski rat – prvo u zemlje gde će narod međusobno da se ubije, pa će se sukob kasnije proširiti na ceo svet .

 

Vanga je navodno predviđala da će do 2043. godine Evropom zavladati islam.    (RBSM-RADIO) 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin