PRONAŠLI BEBU MODRU U KREVECU – Bivši rijaliti par ušao u spavaću sobu, a tamo ih dočekao PAKAO SVAKOG RODITELJA – Dete NE DIŠE: Odmah prebačeno na INTENZIVNU NEGU i priključeno na RESPIRATOR

Ovo traumatično iskustvo, roditelji malog Romana su imali pre nedelju dana, a sada su proslavili povratak kući sada zdrave bebe.

– Kao što su neki od vas primetili da u poslednje vreme nismo bili aktivni na društvenim mrežama. Pre nešto više od nedelju dana pronašla sam Romana plavog u njegovom krevetu – verovatno najgora mora svakog roditelja. Bez previše detalja, završilo se tako što je Roman prebačen na intenzivnu negu Svete Marije u London i stavljen na respirator. Srećom, sada smo svi kod kuće i Roman se vratio svom bezobrazluku. – napisala je Lusi, pa dodala:

 

Lusi i Rajan

Lusi i Rajan
Foto: Instagram printscreen

Njen verenik Rajan, koji je pobedio u “Velikom bratu”, rekao je da je to bilo “najstrašnije doba njihovog života”.

Podelio je sliku na kojoj mazi sina u bolnici.

 

Rajan

Rajan
Foto: Instagram printscreen

Rajan se obratio svojim fanovima:

– Nemam reči kojima mogu objasniti koliko smo zahvalni što je naš mali dečak bezbedan kod kuće nakon što je skoro nedelju dana proveo na intenzivnoj nezi. Kao roditelji, to je bilo jedno od najstrašnijih vremena u našem životu, ali zahvaljujući našim neverovatnim lekarima i medicinskim sestrama, kralj Roman se vratio razigran, nasmejan i što je još važnije jede. Želeo bih da se zahvalim lekarima, koji su bili neverovatni, obojica su zaista superheroji u realnom životu.

 

Roman

Roman
Foto: Instagram printscreen

Još nije jasno šta se desilo sa bebom, a njegovi roditelji žele da izbegnu ulazak u detalje o užasnom trenutku kada beba nije bila svesna.

Srećom, Roman se vratio zdrav kući sa roditeljima.

Lusi i Rajan pokrenuli su stranicu za prikupljanje sredstava za “Cosmic Chariti”, koja brine o bebama i deci na intenzivnoj nezi.

Par se obavezao da će učiniti sve što može da vrati onima koji su spasili život njihovom sinu.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE