Pronađeno TELO muškarca u Novom Sadu: Vatrogasci obili stan, poznato da li ima tragova NASILJA

Vatrogasci su morali da obiju stan po pozivu porodice nesrećnog muškarca

 

U stanu u Vojvođanskoj ulici u novosadskom naselju Grbavica u blizini Limanske pijace danas oko 13 sati pronađeno je telo starijeg muškarca.

 

Kako se saznaje od doktorke Nikoline Marić iz novosadske hitne pomoći, njihova ekipa primila je poziv u 12 časova i 58 minuta, a na licu mesta konstatovali su smrt muškarca starog 82 godine.

 

Vatrogasci su morali da obiju stan po pozivu porodice nesrećnog muškarca.

 

Komšija koji je bio u prizemlju zgrade kaže da je video vatrogasce, ali da je mislio da je došlo do manjeg požara ili da je nekome izgoreo ručak.

 

Po rečima drugog komšije koji poznaje sina nesrećnog muškarca, porodica je pozvala policiju i vatrogasce jer se čovek nije javljao više časova, što je bilo neobično za njega.

 

Porodica je pokušala da uđe u stan, ali je ključ ostao sa druge strane brave, pa oni nisu mogli da otključaju rezervnim ključem, pa su u pomoć pritekli vatrogasci. Nažalost ovom muškarcu nije bilo spasa.

 

Policija je na licu mesta izvršila uviđaj, a uzrok smrti biće poznat nakon istrage, ali kako se nezvanično saznaje, na licu mesta nema tragova nasilja.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin