Pronađeni vrući snimci ČUVARKI I ZATVORENIKA: Ulaze u ćelije i rade svašta, sve se videlo (FOTO)

Tri žene su osuđene na zatvorske kazne nakon skandala u Velsu

 

Čuvarke Dženifer Gavan, Ejši Gan i Emili Votson više ne rade u najvećem britanskom zatvoru zbog afera koje su imale sa zatvorenicima, gde sada sprovode antikorupcijsku obuku kako bi sprečili da se to ponovi. Tri čuvarke u najvećem britanskom zatvoru zatvorene su zbog afere sa zatvorenicima, a preko 500 zaposlenih u zatvoru u Rekhamu.

 

Bivši čuvari u zatvoru Rekam u Severnom Velsu, Dženifer Gavan (27), Ejši Gan (27) i Emili Votson (26), osuđene su na zatvorske kazne zbog odnosa sa zatvorenicima, piše Dejli mejl. Gavan je u decembru bila u pritvoru osam meseci nakon što je iza rešetaka prokrijumčarila mobilni telefon za zatvorenika Aleksa Koksona (25). Poslala je svoje fotografije i ušla u vezu sa njim 2020. godine, a na sudu je priznala krivicu za nedolično ponašanje.

 

– Iznenađen sam što zaposleni u HMP Bervin su stali na njenu stranu i kritikuju druge zaposlene u Bervin-u. To je nešto na šta mislim da bi trebalo skrenuti pažnju zatvorske uprave – rekao je sudija Niklas Pari.

Godinu dana ranije, policajka Gan se zaljubila u zatvorenika Kurama Razaka (29). Pretresom njene spavaće sobe otkriveni su video snimci para kako se ljube i grle, kao i slike snimljene mobilnim telefonom u Razakovoj ćeliji.

 

Njena koleginica policajka Emili Votson osuđena je na godinu dana zatvora na istom sudu jer je ušla u ćeliju zatvorenika i zadovoljila ga na Božić.

– Velika većina osoblja zatvorske službe je vredna i posvećena i nećemo oklevati da kaznimo one koji krše pravila – rekao je portparol zatvora.

 

– Više od 500 zaposlenih je prošlo obuku za borbu protiv korupcije u poslednjih 18 meseci, a naše pojačano obezbeđenje štiti zatvor od pokušaja krijumčarenja ilegalnih stvari unutra – dodao je on.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin