PRONAĐENA DJEVOJČICA KOJA JE NESTALA 2019. GODINE: Otmičari se drže na JEZIVOM MJESTU, a tek da čujete KO SU ONI

0

Šestogodišnja djevojčica koja je nestala od 2019. godine pronađena je živa ispod podrumskog stepeništa u kući svog dede u sjevernom dijelu Njujorka, saopštile su amričke vlasti.

 

 

Pejsli Šultis, koja je imala četiri godine u vrijeme nestanka, istražitelji su pronašli u ponedjeljak uveče u „malom, hladnom i mokrom“ prostoru sa njenim navodnim otmičarem – njenim majkom, Kimberli Kuper (33) piše „The DailyFreeman“.

Vjeruje da su Kimerli i njen suprug Kirk Šultis oteli sopstveno dijete i sakrli ga ispod stepeništa, jer su trebali izgubiti starateljstvo nad Pejsli i njenom starijom sestrom. Pejsi su sakrili ispod stepeništa, starija djevojčica smještena je u hraniteljsku porodicu.

Policija je dobila nalog za pretres kuće nakon što im je objavljeno da je djevojčica skrivena u kući u Sogertisu. U kuću su ušli u 20 sati. Vlasnik kuće, deda nesretne djevojčice, navodno je rekao policiji da Pejsli nije video iz 2019. i da nije imao pojma da drži ispod stepeništa.

Devojčica

 

 

Detektiv Erik Tajl primijetio je nešto na stepeništu u kući. Nakon što su policajci uklonili nekoliko drvenih panela sa stepeništa, navodno su vidjeli “mala stopala”.

 

Kada su pronađene, mala Pejsli bila je dobrog zdravlja. Zatim je puštena pod nadzor svog zakonskog staratelja i ponovo se sastala sa svojim sestrom na nepoznatoj lokaciji. Djevojčica je prepoznala svoju stariju sestru.

 

 

Njena majka optužena je za ugrožavanje dobrobiti djeteta i sada se nalazi u zatvoru okruga Ulster. Njen otac optužen je za krivično djelo miješanje u pritvor i prekršaj ugrožavanja dobrobiti djeteta i trenutno čeka presudu.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:    INSTAGRAMU     I    FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *