PROKLETSTVO BROJA 67: Marinko Rokvić umro je u tim godinama, ali nije jedini! Isto se desilo i ovim našim zvezdama sa ESTRADE…

Domaću javnost uzdrmale su smrti velikih zvezda, a jedna stvar je svima zajednička.

Pevač Marinko Rokvić preminuo je u 67. godini nakon teške bolesti. Javnost je ostala zatečena nakon ove vesti jer je pevač želeo da svoju bol zadrži u krugu porodice i najbližih i malo ko je znao sa kakvim problemima se nosio.

Marinko je samo jedan od velikih zvezda domaće scene koji su poslednjih godina preminuli, a ono što je zajedničko jeste da su svi umrli u 67. godini. Tako su nas u istoj dobi u poslednjih godinu dana napustili Đorđe Balašević i basista Riblje čorbe Miša Aleksić, a dve godine ranije u saobraćajnoj nesreći i u 67. godini život je izgubio Šaban Šaulić.

Nakon borbe sa korona virusom Đorđe je iznenada preminuo, a zbog njegove smrti zanemela je ne samo Srbija nego cela bivša Juga. On je tri dana proveo na Infektivnoj klinici zbog upale pluća, a lekarima se javio tek kada su se simptomi pogoršali.

Nakon njegove smrti rodni Novi Sad oprostio se na najlepši način, dok su ljudi širom regiona palili sveće, ostavljali ruže i bele zečeve u njegovu čast.

Basista Riblje čorbe takođe je preminuo od posledica korona virusa u 67. godini. On se dve nedelje lečio u KBC “Bežanijska kosa”, stanje mu se pogoršavalo, završio je na respiratoru i izgubio bitku.

Pre dve godine kralj narodne muzike izgubio je život u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, kada se vraćao sa nastupa. Pijani vozač bez dozvole udario je u automobil u kojem je bio pevač, a uprkos borbi lekara, Šaban nije izdržao.

Među njegovim poznatim pesmama i interpretacijama su “Bio sam pijanac”, “Dođi da ostarimo zajedno”, “Dva goluba bela”, “Sneg je opet, Snežana”, “Gordana”, “Otišla si tugo moja”, “Uvenuće narcis beli”, “Samo za nju”, “Odlaziš, odlaziš”.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin