PROGOVORIO O TROSTRUKOM UBISTVU KOJE JE ZGROZILO SRBIJU! Pogledajte kako Džonić izgleda – vezan lancima izgovorio ovo (FOTO)

Goran Džonić (61), osumnjičen za trostruko ubistvo porodice Đokić iz Aleksinca doveden je danas u lancima iz istražnog zatvora u Viši sud u Nišu gde je počelo suđenje ovom bivšem vatrogascu iz sela Moravac.

– Smatram da nisam kriv za delo koje mi se stavlja na teret. Oni su u optužnici napisali samo što njima odgovara – bile su prve njegove reči na sudu.

Šta piše u optužnici?

Optužnica ga tereti da je izvršio krivično delo teško ubistvo da bi vratio dugove. U optužnici piše da je zaustavio Đokiće posle ponoći u selu Moravac, seo u njihov auto i naterao ih da idu prema Moravi na jednom platou. Po optužnici tamo je u kolima ispalio jedan hitac Goranu u glavu. Onda je izveo iz “pasata” Gordanu i Lidiju. Obema je prvo ispalio jedan hitac iz pištolja marke “bereta” u grudi, a potom u glavu. Obe su po optužnici doživele smrt. Nakon toga ih je gurnuo u jamu u Moravcu i zapalio.

Njegova advokatica Biljana Pešić istakla je da njen klijent zbog bolesti (dijabetes) “nije mogao da izvrši egzekuciju Đokića” i zatražila je novo psihijatrijsko veštačenje – da se preispita da li može da prati suđenje, a s obzirom na to da je proveo duže vreme u pritvoru.

– Prihvatam sve što je rekla advokatica – rekao je Džonić.

Goran Džonić

Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *