PROGOVORIO čovek koji zna sve Putinove TAJNE: Zna šta su pravi ciljevi rata, VEĆI su nego što se sluti

Ciljevi Zapada su ambiciozni, pokušava da se pregrupiše kako bi se suprotstavio nezapadnom svetu koji čine Rusija, Kina, Indija, Arapi, tvrdi Akopov

 

Politikolog Pjotr Akopov, za kojeg kažu da zna mnoge tajne ruske politike i da je čovek od poverenja vlasit u intervjuu za Ukraina.ru rekao je da se aktivno preoblikovanje sveta odvija pred našim očima.

 

Da bi se što bolje pripremio za preoblikovanje sveta i odbranio svoje pozicije, za kolektivni Zapad je veoma važno da Rusija bude na njihov način preusmerena na ukrajinskom frontu.

 

Ciljevi Zapada su ambiciozni, pokušava da se pregrupiše kako bi se suprotstavio nezapadnom svetu koji čine Rusija, Kina, Indija, Arapi.

 

Ova konfrontacija će imati različite oblike, ne samo vojne, a Zapadu treba da maksimalno produži sukob u Ukrajini, precizirao je ekspert.

 

– Pokušavaju da nam prodaju sukob u Ukrajini po višoj ceni. Ne radi se samo o otvorenom sukobu između Zapada i Rusije.

 

– Počelo je ubrzano prekrajanje celokupne svetske arhitekture. Zapad više razmišlja o tome, a ne samo da Rusija što duže zaglavi u Ukrajini –  objasnio je Akopov.

 

Dakle, Rusija samo treba da dovede aktuelnu specijalnu operaciju do njenog logičnog kraja.

 

Nama je potrebno opkoljavanje Kijeva, potreban nam je „kotao u Donbasu“ i rešenje svih glavnih zadataka koji su nam se našli na putu, zaključio je politikolog Akopov.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin