Proglasili ga MRTVIM u bolnici i ODNELI U HLADNJAČU! Kad su rođaci došli po TELO, umalo da ih strefi ŠLOG! (FOTO)

Za nastavak ovog vikend članka, jedna jako zanimljiva i misteriozna tema koja će svakako da vas privuče, i da vas itekako zainteresuje.

Zna se jako dobro da običnog čoveka uvek u globalu zainteresuju jako neobične i pomalo mistične teme, od kojjeg g aje ponekad i strah. Jednostavno adresnalin proradi i ljudi jednostavno obožavaju takve stvari.

 

 

Verujemo da svi volite ponekad uvečer volite pogledati horor filmove, ali kada ih gledate sami, onda definitivno nije nimalo svejedno.

Pogotovo je i više nego zanimljivo kada su u pitanju mrtvi i sahrane, a od groblja po noći i da prođemo pored njega, nije nimalo svejedno. Mi se danas tako posvećujemo jednom istinitom događaju koji se desio pre par meseci, a koji definitivno liči na jednu lepu horor priču.

Sledeća priča se desila u najmnogoljudnijoj zemlji na svetu a to je Indija, gde je čovek po imenu Srikeš Kumar, doživeo nezgodu na motoru, i kada je došla htna pomoć, mogli su samo da ustanove smrt.

Prebačen je odmah u mrtvačnicu, jer je lekar na licu mesta ustanovio povrede koje su značile smrt, jer nije davao znakove života, niti je disao. Međutim, gospodin Kumar se sutradan probudio u mrtvačnici, a vi samo možete da zamislite koji je on šok doživeo kada se probudio sa puno mrtvih oko sebe?

Kada su njegovi najbliži došli da ga prepoznaju, njegova snaja po imenu Madhu Bala, primetila je da on mrda nogom ispod pokrivača, i tada su shvatili da je on u stvari živ. Njegova porodica, zajedno sa njim, podigla je optužnicu protiv ove bolnice.