Profesorka navukla učenika (14) u auto da bi ga NAGNALA i pretvorila u musko – SUTRADAN joj PRISJEO ZIVOT

Profesorka drame navukla učenika (14) u auto da bi ga “pretvorila u muškarca”, a onda se pojavila SESTRA

Učiteljica je bila zaljubljena u dečaka.

 

Britani Lopez Marej (31), učiteljica glume u školi na Floridi uhapšena je pod sumnjom da je u više navrata u svom automobilu imala intimni odnos sa 14-godišnjim učenikom.

 

Ko zna dokle bi Britani “pretvarala učenika u muškarca”, kako je posle rekla policajcima, da se u priči nije pojavila dečakova starija sestra.

 

Ona je jedne večeri uzela iz šale njegov telefon sa stola i usput je otkrila inkriminišuće poruke profesorke koja je priznala u njima da je zaljubljena u dečaka i da je oduševljena njim.

 

Potom je poruke, ali i slike profesorke na kojima je obnažena, sestra pokazala ocu koji je narednog jutra otišao prvo u školu, a onda u policiju.

 

Profesorka Britani je još u avgustu počela da učeniku šalje poruke u kojima mu je pisala kako gaji osećanja prema njemu. Kasnije su nastavili da razmenjuju poruke u kojima su govorili o tome koliko su uživali u s*ksualnim odnosima.

 

Rutina je išla ovako – profesorka bi čekala dečaka u kolima da on završi s košarkaškim treningom, a onda bi s vozili malo dalje od mesta gde žive i u automobilu bi imali odnos.

 

Inače, profesorka glume sa Floride, ironije li, dobila je 2017. godine nagradu za predavača godine.

 

– Svi zaposleni prolaze obuku i očekuje se da će se pridržavati politike Standarda etičkog ponašanja Distrikta. Žalosno je da se, prkos našim naporima, postupci nekih pojedinaca protive ponašanju koje se od njih očekuje – rekli su iz uprave Distrikta Majami-Dejd.

 

Britani Lopez Marej optužena je za napastvovanje i p*lni odnos sa maloletnikom.(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin