Prodavala narkotike sa tatom dok joj je brat umirao od predoziranja: Holivudska diva je dva puta bila u paklu zavisnosti

Brilijatna glumica koja se već pet decenija pojavljuje u mnogim blokbasterima vodila je ozbiljnu borbu sa zavisnošću

 

U toku njene duge karijere, zaštitni znak postala je i njena frizura koju nije menjala, odnosno kratka kosa.

Međutim, privatni život Džejmi Li Kertis obeležili su brojni usponi i padovi i kontroverzne priče.

 

Slavna glumica dugi niz godina bila je zavisna od tableta protiv bolova, na koje se navukla posle jedne neuspešne estetske intervencije.

 

Nakon svega, glumica se osvrnula na ovaj period i prokomentarisala da je za nju bilo užasno iskustvo to što je uopšte otišla na estetsku operaciju uklanjanja podočnjaka.

Nakon intervencije, prvenstveno zbog bolova, a kasnije iz navike, počela je da uzima opijate, ali i previše alkohola.

 

– Zavisna sam bila u dva navrata – prvi put zbog bolova, drugi put zbog stida jer sam bila zavisna – priznala je svojevremeno glumica, kako pišu strani mediji, prenosi zenablic.

 

I porodica popularne glumice suočavala se sa ogromnim problemima kada su zavisnosti u pitanju, pa je otac takođe kozumirao narkotike.

 

Pored toga, Džejmi je doživela ogromnu tragediju kada je njen brat preminuo u 23. godini, od posledica predoziranja heroinom.

 

– Znala sam da tata ima problema, a imala sam i ja, pa smo delili drogu. Bilo je vremena kada sam ja bila jedino dete koje je sa njim htelo da razgovara.

 

Imala sam šestoro braće i sestara, sada ih imam petoro. Moj brat Nikolas preminuo je od predoziranja heroinom, kada je imao samo 23 godine – rekla je Li Kertis jednom prilikom, prenosi Nova.

 

Dok je vodila borbu sa problemom zavisnosti, krila je drogu od sestre i brata koji su je kontrolisali.

 

 

Iako je prošla kroz teško životno iskustvo i veliku lekciju kada je preminuo njen brat, to nije promenilo njene navike.

 

Međutim, godinama kasnije, shvatila je destruktivna za svoju porodicu i da uništava sebe, pa je rešila da se leči od problema zavisnosti.

 

Kako je glumica svojevremeno ispričala, ono što joj je pomoglo da se izvuče i što ju je trgnulo, bila je primedba njene osmogodišnje ćerke da majkla nikada nije tu za nju.(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:            INSTAGRAMU            I          FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin