Probudio se iz kome i nije se sjećao ničega: JA SAM BOLAN MELISA, TVOJA ŽENA

Probudio se iz kome i nije se sjećao ničega: JA SAM BOLAN MELISA, TVOJA ŽENA

 

Muškarac koji je izgubio pamćenje nakon nesreće sa motorom otkrio je kako se ponovo zaljubio u svoju suprugu, pošto je zaboravio ko je ona.

Luk Bakton zakucao je svoj motor u parkirani automobil u Kvinslendu 27. maja 2017. godine i pretrpio nekoliko krvarenja u mozgu. Završio je ispod vozila i nije disao kada su bolničari stigli na lice mjesta.

 

Luk je pretrpio traumatsku povredu mozga i proveo je tri semice na intenzivnoj njezi. Kada se najzad probudio, doktori su otkrili da mu je izbrisano svo pamćenje iz života prije sudara, a kada je pored kreveta vidio svoju suprugu Melisu, nije je prepoznao, prenosi Daily mail. Sada je ispričao kako se iznova zaljubio u nju, opisujući svoj dugi put do oporavka.

 

“Osjećam se kao da sam osvojio na lotou jer je i dalje sa mnom. I dalje učim o njoj. Ona je osoba puna razumijevanja i strpljiva i prelijepa je. Obožavam kada se smije – rekao je on.

Nakon nekoliko godina na rehabilitaciji, Luk sada ponovo hoda i radi i dobio je prvog sina. Ima dvije kćerke iz prethodne veze.

 

“Tjerao sam sebe da probam i naučim ponovo da hodam. Neki dani su bili baš umorni i iscrpljujući, nisam mogao da uradim obične stvari – opisao je Luk.

 

Melisa je rekla da je muškarac u kojeg se zaljubila i dalje tu, uprkos promjenama i putovanju kroz koje su prošli.

 

“On je i dalje Luk, i dalje je moj muž – rekla je ona. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin