Privedeni u istrazi državljani NAŠE zemlje: Novi detalji ubistva Srbina u Španiji, jedna stvar PRESUDNA

Prilikom uviđaja na mestu zločina policija nije pronašla ni oružje ni drogu

 

Državljanin BiH, koji je ranjen u Španiji u vatrenom obračunu u kojem je ubijen Srbin, i dalje se nalazi u bolnici, ali je njegovo stanje stabilno.

 

Istražitelji Civilne garde i dalje čekaju da uzmu izjavu od njega, ali još se ne zna da li će biti spreman da otkrije detalje krvavog obračuna koji se odigrao u sredu u blizini brane Rules u opštini Orgiva.

 

Mediji prenose da su privedena dvojica muškaraca, državljana Srbije, a njihova izjava bi mogla da bude presudna kako bi se saznalo ko su četiri lica koja su pobegla nakon pucnjave.

 

Prilikom uviđaja na mestu zločina policija nije pronašla ni oružje ni drogu.

 

Nekoliko policajaca je u četvrtak pregledalo dva vozila koja su na tom području ostavili državljani Srbije. Nije poznato da li su pronađeni otisci prstiju ili DNK dokazi, koji bi mogli da pomognu u istrazi.

 

Sumnja se da je u pitanju obračun dve bande. Kako pišu lokalni mediji, iako se istraga vodi u svim pravcima, sve ukazuje na to da se radi o trgovcima drogom koji su ili hteli da se obračunaju ili da izvrše transakciju droge ili oružja za novac.

 

Podsetimo, u Španiji je ubijen Branislav N., u kojeg je navodno ispaljeno više projektila i stradao je na licu mesta, dok je Bosanac zadobio ranu u predelu stomaka i helikopterom je prebačen u bolnicu.

 

Kako su iz španske policije potvrdili, preminuli je imao 44 godine.

 

“Otišao je turistički”

Rođak ubijenog rekao je da su za njegovu likvidaciju čuli iz medija i da su šokirani ubistvom, jer je, koliko on zna, Branislav otišao turistički u ovu zemlju kako bi se malo odmorio.

 

– Ne možemo da verujemo da Branislava više nema. Zgrozili smo se kada smo čuli u medijima da je ubijen. Niko od nadležnih iz Španije ili ambasade nije nas još uvek obavestio da smo ostali bez njega – rekao je rođak.

 

– Otišao je sam prošle nedelje u Španiju kako bi se odmorio i napunio baterije, jer je pre pola godine ostao bez majke. Bio je utučen, pa je želeo da promeni sredinu.

 

Poslednji put čuli smo se u ponedeljak kada je došao u Španiju. Rekao nam je da je sve u redu, da je let prošao dobro i bio je vidno raspoložen.

 

On je istakao i da mu se “ne sviđa povezivanje Branslava sa kriminalom”.

 

– Videli smo da se provlači priča da je ubijen u obračunu oko droge. Iskreno, mislim da nije bio iz kriminalnog sveta i da nema nikave veze s tim. Ne mogu da ga povežem sa kriminalom – rekao je rođak ubijenog Srbina.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin