“Prije 10 godina roditelji su se razveli, a ja sam se nasao na raskrsnici života, a onda se desilo ovo…”

0

Prije deset godina se desila situacija da su roditelji odlučili da se razvedu. Tata je jako bogat i uticajan čovjek i ja sam odlučio da ostanem sa njim da živim.

 

Mamu skoro do tada nisam ni vidjao. Ubrzo se desava da se i tata zeni i maceha dolazi i njen sin a ja sam takva osoba da sam ih prihvatio kao da su mi mama i brat i jasno je to svima bilo i oni su to osjetili.

 

 

Tada mi ništa nije falilo, imao sam porodicu, imao sam dosta novca, sretan i zadovoljan sam bio. Neki dan dok sam setao sa društvom kroz grad vidio sam stariju zenu koja je tu bila i prodavala kokice.

 

Kada sam se priblizio vidio sam da je to moja majka, zena koja me je rodila. Gledala je pravo u mene, sa tuznim licem javio se na njenom licu i blagi osmijeh.

 

Posla je da mi se javi a ja sam tada okrenuo glavu jer nisam htio da moje društvo prepozna je ili da shvati da mi je to majka.

 

Tada sam se jako postidio nisam znao kako da odreagujem a prije 2 dana sam saznao i da je umrla. Da je bila sama u jednom iznajmljenom stanu i da je tako živjela sigurno deset godina bez igdje ikoga.

 

 

 

 

Ne mogu da izbacim iz gleve to razmišljanje da je to možda zadnji njen trenutak da me vidi da porazgovara samnom.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:      INSTAGRAMU      I   FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *