Connect with us

Ljubav i Strast

PRIČE za LAKU NOĆ – MIRISALA JE TAKO OMAMLJUJUĆE: Već uveliko natopljene gaćice bile su orošene sokovima po rubovima,jedva su je prekrivale, nabubrelu, sočnu, prelepu…

Published

on

Ja sam žudeo za njom.

Jednostavno za njom, potpunom njom. Za njenim prisustvom, njenim mirisom, za mojim opčinjenim pogledom na svu lepotu kojom tako nenapadno sija.

U umu sam često proživljavao scenu kako sedi u mom krilu, postrance, obučena, kako me beskrajno grli svojim rukama oko vrata, kako me golica rasuta kosa, kako osetim njen dah na svom, kako nam se usne i zubi nežno susreću, jezici široko i opušteno prepliću, kako udišem njen vrat, kako me ispunjava njeno celokupno biće.

Od lifta do stana stiskali smo se u hodniku sa komšinicom, starijom gospođom, i njenom unukom. Koračala je ispred mene, tako lako, tako na pogled bezbrižno.

A znao sam da iznutra gori. Da joj kolena klecaju, da grudi hoće da puknu, da joj se grlo suši i da sporadično gubi dah, zajapurena u licu. Ja sam delovao poprilično staloženo, osmehom se ljubazno opraštao sa komšinicom. Shvatio sam da nije sve baš tako po tome što mi je bila potrebna čitava večnost da ubacim ključ u bravu, čini mi se krajnje glupu, nelogičnu i premalu.

Ona je premeštala svoju perce laku težinu sa noge na nogu, sa strane posmatrano skoro pa neprimetno stiskajući i trljajući svoje butine jednu o drugu.

Jedva sam uspeo da zaključam vrata za nama.

Udarac leđima o vrata uzrokovan njenom krhkom žilavošću i željom da me pribije potpuno uz njih. Moje donja usna u njenim zubima. Ubrzano naglašeno disanje na nos dok su nam usta prepuna, isprepletana. U sledećem trenutku, zamagljena tamna mrlja u umu na mestu koje je trebalo da definiše kako se ona našla na radnoj ploči kuhinjskog dela otvorenog dnevnog boravka. Guza joj je bila na samom rubu, ona oslonjena laktovima unazad na hladnu, tvrdu površinu, vrata pognutog ka grudima usled nedostatka prostora i prisustva hladnog zida. Suknjica je već bila podignuta visoko oko struka.

Moje krupne šake su stiskale deo iza kolena, gurale ka nazad i širile te izvajane butine do granica mogućnosti. Obične najlon hulahopke boje kože davale su toj sceni, u kojoj sam iznenada došao sebi, savršenu notu specifičnog dodira kože i najlonki, i specifičnog, tako dobrog i znanog mirisa.

Mirisala je tako omamljujuće! Mirisala je vrelo. Mirisala je vlažno. Već uveliko natopljene gaćice prekrivene zadebljanjem hulahopki bile su orošene sokovima po rubovima. Jedva su je prekrivale, nabubrelu, sočnu, prelepu. Nju!  Ta predivna reč za taj najtananiji, najmističniji, najnežniji deo ženskog bića, toliko glupo korišćena u raznim primitivnim kontekstima.

Njena Ona! Ovisnik sam o Njoj! Navučen sam na Nju! Ne mogu bez Nje! Ne želim bez Nje, bez te najlepše  u Univerzumu! Želim je neprestano! Obožavam je! Obožavam da se ljubim sa Njom! Da, da SE ljubim, ne prosto da je ljubim. Da je jedem, proždirem, gutam, pijem! Ooohhh…

Pokidao sam jednim kratkim trzajem upravo to izraženo zadebljanje najlonki između vrelih, mokrih butina. Raspomamio me je prizor froncli najlona prilepljenih uz unutrašnjost mokrih butina. Tako…droljasto!

Sve vreme držeći je tako raščepljenu, dok je teško disala iščekujući, uronio sam lice u njene mokre svilenkaste gaćice. Dug, glasan uzdah olakšanja nakon dugog iščekivanja ispunio mi je uši, i um.

Zagrizao sam punim zubima i usnama tu tanku klizavu tkaninu zajedno sa vrelom, mirisnom, nabubrelom ispod njih. Vrisnula je. Kao melem na taj kratkotrajni iznenadni bol, zavukao sam dugi jezik ispod tih gaćica, iz kojih je

Ona već napola virila. Ooohhhhh, kako sam lepo, slasno i predano lizao Moju! Cvilela je, stenjala, isturala pubičnu kost gore i napred, da bih je lizao još bolje, još dublje. Gutao sam Njen nektar, jezikom ga izvlačio iz mekih dubina, punio svoja usta i gutao.

Desnom rukom sam grozničavo otkopčavao kaiš i dugme na pantalonama. Već je uveliko virio iz bokserica, a već u sledećem trenutku oslobodivši se ometanja tog parčeta tkanine, poskočio je slobodan, tvrd, modar, nabubreo i isprepletan ispupčenim venama.

Njen, samo njen komad vrelog, debelog, pulsirajućeg mesa. On sam je istog trena pronašao vrelu, sluzavu putanju između njenih nabubrelih usmina. Štrčeći u vis kao kruti jarbol, klizio je duž Nje, razdvajajući te usmine koje se susreću i stapaju u jednoj tački.

U centru njenog uživanja. U malenom dugmetu zadovoljstva. Izraženo nategnutom žilicom sa donje strane sjajnog, glatkog glavića, prelazio je preko njega dok sam posmatrao reakcije celog njenog tela.

Bila je luda od želje! Raspomamljena ženka koja cvili za svojim mužjakom. “Je*i me! J*bi me! Je*e*iiiii!!!!” polurazgovetno je stenjala, pokušavajući sama, veštim pomeranjem svoje karlice, da ga obuhvati, da promeni ugao pod kojim stoji tako krut i njoj u tom trenutku jedino neophodan, i da se navuče na njega. Nisam joj dozvolio. Bila je u položaju u kom sam isključivo ja kontrolisao, nju pre svega, a i samog sebe.

Volim da je izluđujem! Taj sadistički deo moje ličnosti, koji sam tek sa njom otkrio u sebi, koristi svaku priliku da gospodari. Situacijom, njenim telom, a pre svega njenim umom! A ona, većinu svog aktivnog se*sualnog života naviknuta da bude predmet požude, žena koja zavodi, određuje pravila i uživa u svojoj nadmoći nad muškarcima, i ponekom ženom, ostajala je bez daha i bez razuma u svojoj novootkrivenoj podložnosti i prisilnoj poslušnosti.

Palcem sam ga u korenu pritisnuo naniže. Nabubrelim, i od siline erekcije već pomodrelim debelim gl*vićem mazio sam joj vreli, nežni, nestvarno meki ulaz, sve dublje ga istražujući.

Sada je ječala tiho, molila da ga stavim, da ga gurnem dublje, preklinjala. Uživao sam u njenoj lepoti u takvom prizoru.

Gl*vić je već bio do pola u njoj, obema šakama sam joj ponovo razmaknuo butine, gurnuo ih blago u nazad. I ostao tako nepomičan neko vreme. Ludela je, otimala se, pokušavala da se navuče na njega.

Moja predivna kučkica! Bez ikakvog gesta najave, u pola njenog daha ostavljajući je bez glasa i vazduha, silovito sam zario svoj k*rac do samog kraja!

Do samog dna moje najlepše pi*kice. A zatim, kada sam je ispunio celu, kada sam stigao do samog kraja, isturio sam kukove još malo, gurnuo ga još centimetar dublje, i osetio kako joj proširujem sam grlić materice! Vrisnula je! Znala je taj osećaj.

Bio sam na mestu gde nikada pre mene niko drugi nije bio. Izluđivala me je ta spoznaja, još od prvog puta kada smo to oboje doživeli.

Opet sam ostao nepomičan neko vreme. Grudi su joj se nekontrolisano brzo podizale i spuštale, dahtala je od uzbuđenja, kratkotrajnog bola, iščekivanja. Zatim sam je, prosto i jednostavno, tucao. Žestoko, tvrdo, duboko, bez zastoja, u ujednačenom silovitom ritmu, poput mašine sam joj ga nabijao.

Pomerao sam je celu čvrsto je držeći za bokove. Obožavam njen glas. Kada šapuće, kada se smeje, kada umilno priča, kada se ljuti, kada detinje nestrpljivo objašnjava ili zapitkuje…kada je promukao od ubrzanog disanja, suvog grla, nagomilane želje, strasti…kao što je sada!

Shvatio sam da joj je sigurno sada već previše neudobno u tom položaju. Izvadio sam ga iz Nje i kratko uživao u lepoti Njene rascvetalosti.

 

Podigao sam je, tako laganu, sa tog radnog dela, i u trenutku sklopivši u glavi sledeću scenu, nogom pomerio maleni tabure na podu korak bliže zidu na kom je gospodarilo veliko ogledalo.

 

Spustio sam joj stopala na pod, obgrlio od nazad, desnom rukom ščepao za bradu, za celu donju vilicu i okrenuo je ustranu.

Lagano je približila lice svom odrazu, prodirući u sopstveni pogled. Potražila je i moje oči u odrazu, fiksirala ih i razvukla svoje usne u kurvanjski osmeh. Voli kada je dovedem do tog stanja, kada probudim tu drolju, kurvu, kučku u njoj.

Voli da me gleda tim pogledom, da se poigrava u toj ulozi, znajući koliko me to mentalno razbija. Isplazila je svoj vragolasti jezik i dotakla glatko, hladno staklo, oprezno, ispitivački. Zatim još jednom. Zatim ga je razvučenim opuštenim jezikom polizala i uključila u igru i svoje lepe usne. Počela je zaneseno da ljubi ogledalo, da ljubi sopstveni odraz, da se ljubi sa samom sobom. Grabio sam je za bokove sve čvršće, ne dopuštajući joj i najmanji pokret. Sve žešće sam je j*bao!

Toliko ga silno nabijajući u njenu oteklu rasturenu pi****kicu da je u jednom trenutku vrisnula: “Boli me…ti k*rati monstrume!” Taj vapaj i spoznaja da je boli dok je je*em, dok joj rasturam pokrenula je u meni nezaustavljivo popuštanje sopstvene kontrole.

Prišao sam njenom licu sa strane, i dalje je čvrsto držeći pokornom svojom skupljenom šakom punom njene kose na potiljku. Priljubio sam njeno lice ogledalu. Držao sam vreli, od njene sluzavi, pulsirajući  drugom šakom i nategao modru kožicu do granice pucanja. Prislonio sam ga uz njena vrela usta preklopljena odrazom istih tih usana u ogledalu…

Pokuljalo je iz njega. Prvi mlaz eksplozivan i jak, skliznuo je o glatku staklenu površinu završivši delom u tim željnim ustima. Ostali mlazevi vrele, guste, mirisne sp*rme razlivali su se i razmazivali po staklu, njenim usnama, isplaženom jeziku. Slivali se niz ogledalo i njenu bradu. Lizala je pohotno sve! I ogledalo, i gl*vić, njega sve do samog korena.

Gutala ga je celog, halapljivo, gladno, trzajući se nekontrolisano i ne potpuno prisutno dok su je sustizali i preplavljivali talasi snažnog or*azma izazvani kratkim pritiskom sopstvenih prstiju na nabubreli, otekli klit*ris!

Srušili smo se jedno kraj drugog. Bez trunke snage za bilo šta, pa i za reči…

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Ljubav i Strast

EVO KOJI DODIRI JAKO”PALE ŽENE”: A treći je dovodi do LUDILA za 5 SEKUNDI!

Published

on

Zaputite se onamo kamo još nitko nije išao. “Milujete li je po mjestima koja inače samo preletite, osjećat će se jako željenom”, kaže dr. sc. Yvonne K. Fulbright, autorica knjige The Better Sex Guide to Extraordinary Lovemaking. “To će je uzbuditi, ali i ojačati vezu između vas.”

Jer, svaka žena osim očitih i dobro znanih ima i samo svoje specifične erogene zone. Njih određuje koncentracija živčanih završetaka na određenome mjestu, kao i psihički faktori poput zadovoljstva vlastitim tijelom i povezanosti s vama. Zamolili smo svoje stručnjake da iscrtaju kartu vjerojatnih zona užitka. Zaputite li se najprije na te lokacije, podjednako ćete uzbuditi njezino tijelo i um.

Liznite joj lakat

Fossa antecubitis latinski je naziv za područje ispod lakta, antekubitalnu jamu, u kojoj su krvne žile vrlo blizu površine kože, što to područje čini superosjetljivim. “To je ujedno mjesto na kojem se živci spajaju u ganglij, skup trupova živčanih stanica”, objašnjava dr. sc. Stella Resnick, autorica knjige The Heart of Desire: Keys to the Pleasure of Love.
Kako? Primite je za ruku i polako je ispružite. Zatim je nježno ljubite po području s unutarnje strane lakta. Zatim prijeđite jezikom preko kože i zagrijte ga toplim dahom.

Mazite joj trbuščić

To je područje na kojem možete ubrati dvostruke bodove. Ne samo da su mnoge žene zabrinute zbog izgleda svoga trbuha, pa će im goditi da vam se njihov sviđa nego se u gornjem dijelu nalazi velik snop živaca zvan solarni pleksus, kaže Stella Resnick.
Kako? Počnite tik ispod grudi pa se pomičite prema pupku, ljubeći je i milujući nježno. “Smirujući je mentalno i opuštajući njezine trbušne mišiće, povećat ćete protok krvi prema klitorisu i pustiti je da iščekuje trenutak kada ćete se zaputiti prema njemu”, objašnjava dr. sc. Resnick.

Škakljajte joj bedra

Većina muškaraca preleti preko ženskih bedara fokusirajući se na ono što je između njih. Usporite. “Tako ste blizu njezinu ‘igralištu’, a još uvijek tako daleko… Izludjet će od iščekivanja”, kaže dr. sc. Fulbright.
Kako? Najprije je škakljajte prstima – krećite se njima uz nogu, pa se povucite u posljednjem trenu ili samo dotaknite Venerin brežuljak vršcima prstiju. Ponovite jezikom, prolazeći dovoljno blizu da osjeti vaš dah.

Masirajte joj dlanove

“U dlanu se nalazi otprilike 40 tisuća živčanih završetaka”, kaže Yvonne K. Fulbright. Stimulirate li ih, osjećat će se kao da joj je naelektrizirano cijelo tijelo.” Većina ljudi ima sitne dlačice između baze prsta i zglobova, što područje čini dodatno osjetljivim.
Kako? Isprepletite prste s njom pa joj palcem masirajte dlan i bazu prstiju kružnim pokretima. To je intiman pokret koji možete činiti i na javnome mjestu, što ga čini još uzbudljivijim.

Dodirnite joj koljena

Sa stražnje su strane koljena živčani receptori iznimno osjetljivi na dodir, kaže dr. sc. Fulbright. Osim toga, koža je na tome mjestu iznimno škakljiva.
Kako? Krenite na gležnjevima pa je nježno vršcima prstiju dodirujte po listovima sve dok ne stignete do nježne kože iza koljena. Škakljajte je ondje prstima ili jezikom, izbjegavajući tvrđe, manje osjetljivo područje sa strane.

(RBSM RADIO)

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

Ljubav i Strast

NOĆNA RAZONODA – Ja sam veliki i krupan odnosno ogroman, a ona mala i uska: SVE ŽIVE POZE SMO PROŠLI!

Published

on

Komšinica koju sam dugo poznavao, uvek me je ložila, jednog dana sam skupio hrabrost i pozvao je na kafu. Tada se desilo čudo.

Ana je bila mala, jako zgodna i lepa sa manjim sisama, guzove je imala savrsene, izbacene ono malo vece a bila je mlada, koža njezna, lijepa, bila je fantasticna. Dok mi je Ana p*sila ja sam se okretao prema plafonu i gledao da mozda snimaju jednostavno nisam verovao da mi se to dogada, te kad sam se uverio da je sve ok bacio sam je na krevet i krenuo u akciju.

Ja sam veliki i krupan odnosno ogroman a ona mala, ja sam bio napaljen ko ludak, svukao sam je, bila je totalno depilirana bez iti jedne dlacice ali ono nema ni tragova dlacica ono da te bode, ono bas kao da ih nije ni imala, a pi*ka joj je bila tako lepa, uska, mislim da se to jednom sretne u zivotu.

Polizao sam je i bilo je slasno i rekla je da je j*bem i krenulo je. Klekla ona ispred i ja je krenuo tucati, Ana je imala jako usku p*cku da sam bas uzivao, koliko god da sam je j*bao nije se sirila, non stop uska, a sta sam ja toj maloj radio to se ne moze opisati.

Anu koja jeca kao da je u*ijam, a ne j*bem. Otišli smo do WC – a i nastavili da se j*bemo na podu, ali ne mogu to opisat, sa njom nije mi dolazio da svrsim jednostavno samo sam je jebao i jebao, molila me da svršim, ja sam je j*bao toliko dugo i tako dobro da ona nije mogla verovati sta joj se dogada, sve zive poze smo prosli, lizanja, sve i to je trajalo jako dugo i tada sam svrsio te smo se istusirali i ja sam pokupio stvari i otisao.

Našli smo se jos dva puta na moj nagovor jer kad sam je zvao rekla je da je nemam sta da je zovem , dogodilo se i gotovo te mi je j*bala sve po spisku sta sam joj radio da celi dan stoji da ne moze sesti da sam je unistio.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

Ljubav i Strast

Ako ne znate, naučite: U čemu je razlika između ljubavi i strasti

Published

on

Nerijetko nam se događa da nas zbunjuju sopstvena osjećanja i zapravo ne znamo šta osjećamo prema osobi s kojom smo u vezi. Da li je to prolazna avantura, odnos prepun strasti ili ipak prava ljubav? Mnogi misle da će, ako im je seksualni život odličan, to dovesti do kvalitetne i jake veze, no vezu čini mnogo više od toga.

Ljubav su djela, a ne samo lijepe riječi

Zamislite situaciju. Dolazite kući nakon radnog vikenda, a stan je u haosu. Vaš partner nije radio, ali nije mu palo na pamet da malo pospremi. Vi onako umorni počinjete da čistite, a nakon što ste sve izglancali, on vam kaže da ste najbolji. I počne da vas ljubi, mazi, odvlači u spavaću sobu… E, to je požuda! Prava ljubav je kad muškarac umjesto vas očisti, jer zna da ćete doći kući premoreni. Ili vam barem pomogne u kućnim poslovima.

Ljubav se ne pokazuje samo na društvenim mrežama

Moja ljubav je najbolja na svijetu, moja srećica me vodi u Pariz, moja ovo, moja ono… Svi znamo barem jedan par koji gotovo svaki dan objavljuje kako obožava svoju “bubicu”, pa dok je zaista s njom, provjerava koliko “lajkova” je dobio “emotivni” status. Naravno, lijepo je s vremena na vrijeme podeliti zajedničku fotografiju, pa čak i status posvećen partneru, ali da cijeli tok vaše veze može da se vidi na društvenoj mreži, ipak je malo previše. Stručnjaci tvrde da su oni koji na taj način stalno pokazuju ljubav, u stvarnom životu zapravo inertni i smatraju da nema potrebe za trudom i možda kupovanjem pravog cvijeća, ako su već poslali virtuelno…

Ljubav ne pita šta imaš na sebi

Da li ste ikada bili s nekim u vezi, a odbili ste da odete na večeru ili u bioskop samo zato što vam se nije sviđalo šta partner/partnerka ima na sebi? Ako vas je bilo sram da vas vide zajedno, te ste radije otišli kući, onda tu nešto ne štima.

Nije sve u seksu, nešto je i u komunikaciji

Da li ste primjetili da ste samo zainteresovani za seks, ali ne i za vođenje razgovora? Radije biste partnera napustili odmah nakon seksa, nego prespavali kod njega/nje i zajedno dočekali jutro? Ako ne želite iskreno da saslušate tu osobu i pričate o pravim osjećajima, onda je to samo požuda.

Ljubav je kad razmišljate o budućnosti, a ne samo gdje ćete sjutra na večeru

Ako planirate godišnji odmor i ako vam ni u jednom trenutku nije prošlo kroz glavu gdje bi vaš partner/partnerka volio da ode, onda možda to nije “to”. Ljubav je kada uključujete tu osobu u svoje planove. Bilo da se tu radi o običnom izlasku ili preseljenju, važno vam je njegovo mišljenje.

Koliko vam je važan izgled?

Ako vam se sviđa izgled te osobe i ujutru kad se probudi neispavana, onda znači da tu ima nečeg mnogo više od same požude. Kada je riječ o požudi, nečija ljepota može da nas opčini i tada se može dogoditi da potpuno zanemarimo karakter te osobe.

Ljubav nas tjera da stvari držimo “stvarnim”

Kod strasti nećete pokazati svoje pravo lice. Mane ćete skrivati kao zmija noge, te ćete na sve načine uvjeravati drugu osobu da ste savršeni. U početku veze svi se prikazuju u najboljem svjetlu, ali nakon nekog vremena, dosta je pretvaranja i želimo samo da budemo ono što jesmo. Ako druga osoba ne prihvata pokoju manu i povlači se čim dođe do problema, e onda je to razlog za uzbunu, piše

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

SLUŠAJ RADIO

  1. RBSM RADIO

May 2022
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Popularno

Copyright © 2021 Radio Balkan Seher Mahala