PRIČE za LAKU NOĆ – MIRISALA JE TAKO OMAMLJUJUĆE: Već uveliko natopljene gaćice bile su orošene sokovima po rubovima,jedva su je prekrivale, nabubrelu, sočnu, prelepu…

Ja sam žudeo za njom.

Jednostavno za njom, potpunom njom. Za njenim prisustvom, njenim mirisom, za mojim opčinjenim pogledom na svu lepotu kojom tako nenapadno sija.

U umu sam često proživljavao scenu kako sedi u mom krilu, postrance, obučena, kako me beskrajno grli svojim rukama oko vrata, kako me golica rasuta kosa, kako osetim njen dah na svom, kako nam se usne i zubi nežno susreću, jezici široko i opušteno prepliću, kako udišem njen vrat, kako me ispunjava njeno celokupno biće.

Od lifta do stana stiskali smo se u hodniku sa komšinicom, starijom gospođom, i njenom unukom. Koračala je ispred mene, tako lako, tako na pogled bezbrižno.

A znao sam da iznutra gori. Da joj kolena klecaju, da grudi hoće da puknu, da joj se grlo suši i da sporadično gubi dah, zajapurena u licu. Ja sam delovao poprilično staloženo, osmehom se ljubazno opraštao sa komšinicom. Shvatio sam da nije sve baš tako po tome što mi je bila potrebna čitava večnost da ubacim ključ u bravu, čini mi se krajnje glupu, nelogičnu i premalu.

Ona je premeštala svoju perce laku težinu sa noge na nogu, sa strane posmatrano skoro pa neprimetno stiskajući i trljajući svoje butine jednu o drugu.

Jedva sam uspeo da zaključam vrata za nama.

Udarac leđima o vrata uzrokovan njenom krhkom žilavošću i željom da me pribije potpuno uz njih. Moje donja usna u njenim zubima. Ubrzano naglašeno disanje na nos dok su nam usta prepuna, isprepletana. U sledećem trenutku, zamagljena tamna mrlja u umu na mestu koje je trebalo da definiše kako se ona našla na radnoj ploči kuhinjskog dela otvorenog dnevnog boravka. Guza joj je bila na samom rubu, ona oslonjena laktovima unazad na hladnu, tvrdu površinu, vrata pognutog ka grudima usled nedostatka prostora i prisustva hladnog zida. Suknjica je već bila podignuta visoko oko struka.

Moje krupne šake su stiskale deo iza kolena, gurale ka nazad i širile te izvajane butine do granica mogućnosti. Obične najlon hulahopke boje kože davale su toj sceni, u kojoj sam iznenada došao sebi, savršenu notu specifičnog dodira kože i najlonki, i specifičnog, tako dobrog i znanog mirisa.

Mirisala je tako omamljujuće! Mirisala je vrelo. Mirisala je vlažno. Već uveliko natopljene gaćice prekrivene zadebljanjem hulahopki bile su orošene sokovima po rubovima. Jedva su je prekrivale, nabubrelu, sočnu, prelepu. Nju!  Ta predivna reč za taj najtananiji, najmističniji, najnežniji deo ženskog bića, toliko glupo korišćena u raznim primitivnim kontekstima.

Njena Ona! Ovisnik sam o Njoj! Navučen sam na Nju! Ne mogu bez Nje! Ne želim bez Nje, bez te najlepše  u Univerzumu! Želim je neprestano! Obožavam je! Obožavam da se ljubim sa Njom! Da, da SE ljubim, ne prosto da je ljubim. Da je jedem, proždirem, gutam, pijem! Ooohhh…

Pokidao sam jednim kratkim trzajem upravo to izraženo zadebljanje najlonki između vrelih, mokrih butina. Raspomamio me je prizor froncli najlona prilepljenih uz unutrašnjost mokrih butina. Tako…droljasto!

Sve vreme držeći je tako raščepljenu, dok je teško disala iščekujući, uronio sam lice u njene mokre svilenkaste gaćice. Dug, glasan uzdah olakšanja nakon dugog iščekivanja ispunio mi je uši, i um.

Zagrizao sam punim zubima i usnama tu tanku klizavu tkaninu zajedno sa vrelom, mirisnom, nabubrelom ispod njih. Vrisnula je. Kao melem na taj kratkotrajni iznenadni bol, zavukao sam dugi jezik ispod tih gaćica, iz kojih je

Ona već napola virila. Ooohhhhh, kako sam lepo, slasno i predano lizao Moju! Cvilela je, stenjala, isturala pubičnu kost gore i napred, da bih je lizao još bolje, još dublje. Gutao sam Njen nektar, jezikom ga izvlačio iz mekih dubina, punio svoja usta i gutao.

Desnom rukom sam grozničavo otkopčavao kaiš i dugme na pantalonama. Već je uveliko virio iz bokserica, a već u sledećem trenutku oslobodivši se ometanja tog parčeta tkanine, poskočio je slobodan, tvrd, modar, nabubreo i isprepletan ispupčenim venama.

Njen, samo njen komad vrelog, debelog, pulsirajućeg mesa. On sam je istog trena pronašao vrelu, sluzavu putanju između njenih nabubrelih usmina. Štrčeći u vis kao kruti jarbol, klizio je duž Nje, razdvajajući te usmine koje se susreću i stapaju u jednoj tački.

U centru njenog uživanja. U malenom dugmetu zadovoljstva. Izraženo nategnutom žilicom sa donje strane sjajnog, glatkog glavića, prelazio je preko njega dok sam posmatrao reakcije celog njenog tela.

Bila je luda od želje! Raspomamljena ženka koja cvili za svojim mužjakom. “Je*i me! J*bi me! Je*e*iiiii!!!!” polurazgovetno je stenjala, pokušavajući sama, veštim pomeranjem svoje karlice, da ga obuhvati, da promeni ugao pod kojim stoji tako krut i njoj u tom trenutku jedino neophodan, i da se navuče na njega. Nisam joj dozvolio. Bila je u položaju u kom sam isključivo ja kontrolisao, nju pre svega, a i samog sebe.

Volim da je izluđujem! Taj sadistički deo moje ličnosti, koji sam tek sa njom otkrio u sebi, koristi svaku priliku da gospodari. Situacijom, njenim telom, a pre svega njenim umom! A ona, većinu svog aktivnog se*sualnog života naviknuta da bude predmet požude, žena koja zavodi, određuje pravila i uživa u svojoj nadmoći nad muškarcima, i ponekom ženom, ostajala je bez daha i bez razuma u svojoj novootkrivenoj podložnosti i prisilnoj poslušnosti.

Palcem sam ga u korenu pritisnuo naniže. Nabubrelim, i od siline erekcije već pomodrelim debelim gl*vićem mazio sam joj vreli, nežni, nestvarno meki ulaz, sve dublje ga istražujući.

Sada je ječala tiho, molila da ga stavim, da ga gurnem dublje, preklinjala. Uživao sam u njenoj lepoti u takvom prizoru.

Gl*vić je već bio do pola u njoj, obema šakama sam joj ponovo razmaknuo butine, gurnuo ih blago u nazad. I ostao tako nepomičan neko vreme. Ludela je, otimala se, pokušavala da se navuče na njega.

Moja predivna kučkica! Bez ikakvog gesta najave, u pola njenog daha ostavljajući je bez glasa i vazduha, silovito sam zario svoj k*rac do samog kraja!

Do samog dna moje najlepše pi*kice. A zatim, kada sam je ispunio celu, kada sam stigao do samog kraja, isturio sam kukove još malo, gurnuo ga još centimetar dublje, i osetio kako joj proširujem sam grlić materice! Vrisnula je! Znala je taj osećaj.

Bio sam na mestu gde nikada pre mene niko drugi nije bio. Izluđivala me je ta spoznaja, još od prvog puta kada smo to oboje doživeli.

Opet sam ostao nepomičan neko vreme. Grudi su joj se nekontrolisano brzo podizale i spuštale, dahtala je od uzbuđenja, kratkotrajnog bola, iščekivanja. Zatim sam je, prosto i jednostavno, tucao. Žestoko, tvrdo, duboko, bez zastoja, u ujednačenom silovitom ritmu, poput mašine sam joj ga nabijao.

Pomerao sam je celu čvrsto je držeći za bokove. Obožavam njen glas. Kada šapuće, kada se smeje, kada umilno priča, kada se ljuti, kada detinje nestrpljivo objašnjava ili zapitkuje…kada je promukao od ubrzanog disanja, suvog grla, nagomilane želje, strasti…kao što je sada!

Shvatio sam da joj je sigurno sada već previše neudobno u tom položaju. Izvadio sam ga iz Nje i kratko uživao u lepoti Njene rascvetalosti.

 

Podigao sam je, tako laganu, sa tog radnog dela, i u trenutku sklopivši u glavi sledeću scenu, nogom pomerio maleni tabure na podu korak bliže zidu na kom je gospodarilo veliko ogledalo.

 

Spustio sam joj stopala na pod, obgrlio od nazad, desnom rukom ščepao za bradu, za celu donju vilicu i okrenuo je ustranu.

Lagano je približila lice svom odrazu, prodirući u sopstveni pogled. Potražila je i moje oči u odrazu, fiksirala ih i razvukla svoje usne u kurvanjski osmeh. Voli kada je dovedem do tog stanja, kada probudim tu drolju, kurvu, kučku u njoj.

Voli da me gleda tim pogledom, da se poigrava u toj ulozi, znajući koliko me to mentalno razbija. Isplazila je svoj vragolasti jezik i dotakla glatko, hladno staklo, oprezno, ispitivački. Zatim još jednom. Zatim ga je razvučenim opuštenim jezikom polizala i uključila u igru i svoje lepe usne. Počela je zaneseno da ljubi ogledalo, da ljubi sopstveni odraz, da se ljubi sa samom sobom. Grabio sam je za bokove sve čvršće, ne dopuštajući joj i najmanji pokret. Sve žešće sam je j*bao!

Toliko ga silno nabijajući u njenu oteklu rasturenu pi****kicu da je u jednom trenutku vrisnula: “Boli me…ti k*rati monstrume!” Taj vapaj i spoznaja da je boli dok je je*em, dok joj rasturam pokrenula je u meni nezaustavljivo popuštanje sopstvene kontrole.

Prišao sam njenom licu sa strane, i dalje je čvrsto držeći pokornom svojom skupljenom šakom punom njene kose na potiljku. Priljubio sam njeno lice ogledalu. Držao sam vreli, od njene sluzavi, pulsirajući  drugom šakom i nategao modru kožicu do granice pucanja. Prislonio sam ga uz njena vrela usta preklopljena odrazom istih tih usana u ogledalu…

Pokuljalo je iz njega. Prvi mlaz eksplozivan i jak, skliznuo je o glatku staklenu površinu završivši delom u tim željnim ustima. Ostali mlazevi vrele, guste, mirisne sp*rme razlivali su se i razmazivali po staklu, njenim usnama, isplaženom jeziku. Slivali se niz ogledalo i njenu bradu. Lizala je pohotno sve! I ogledalo, i gl*vić, njega sve do samog korena.

Gutala ga je celog, halapljivo, gladno, trzajući se nekontrolisano i ne potpuno prisutno dok su je sustizali i preplavljivali talasi snažnog or*azma izazvani kratkim pritiskom sopstvenih prstiju na nabubreli, otekli klit*ris!

Srušili smo se jedno kraj drugog. Bez trunke snage za bilo šta, pa i za reči…

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin