PRIČE za LAKU NOĆ – BILA SAM NAPALJENA KUĆNA POMOĆNICA: Uživala sam dok me je obrađivao svojom velikom, debelom

Jedno veče je moj domaćin, da ne kažem gazda, došao oko 19 sati sa jednom prezgodnom damom, četrdesetih godina, i direktno se popeli na sprat, u dnevni boravak. On nije znao da sam ja ostala da ispeglam gomilu veša, koji sam potom nosila i slagala u garderober.

Njih dvoje su ćaskali i čula sam uskoro zvuk poljubaca i njenih uzdaha. Kroz glavu mi je proletelo šta sledi i da ću napraviti neprijatnu situaciju, budu li me uhvatili tu u sobi. Zatvorila sam se u garderober i bukvalno prestala da dišem. Sama prostorija za garderobu je imala vrata na hodniku, kao i na spavaćoj sobi, drvena, rešetkasta, kroz koja se u sobi videlo – sve…Njih dvoje nisu gubili vreme…

Počeli su da se svlače, ljubili su se strasno, ne skidajući ruke jedno s drugog. Ona je bila prezgodna, male grudi, uzan struk, kao izvajana! San svakog muškarca…A on… Njega sam vidjala svaki dan ali je jako dobro izgledao bez odeće. Onako, u boksericama. Za sredovečnog muškarca u 50 – im. Ona se, vidno uzbudjena, spustila do njegovog, pa mogu slobodno da kažem, ogromnog k*rca. Najpre ga je samo nadrkavala, gledajući ga direkt u oči. A onda… Onda ga je uzela u usta.

Bio je prilično velik i pomislila sam da mi ne bi bilo dobro od njega da udje u mene! Videla sam kako on uživa u tome dok mu ona puši, držeći je za kosu. To je trajalo, meni se činilo, satima… On se nakon toga ispružio na leđa, dok ga je ona opkoračila, nudeći mu svoju pi*kicu.

Zagnjurio je svoje lice u nju i halapljivo krenuo da je liže i sisa, dok je ona stenjala i molila ga da ne prestaje. Zatim je, samo skliznula svojom prelepo zadnjicom do njegovog k*rca, i nabila se na njega, sve do samih jaja, uz glasne uzdahe. On je držao za dupe obema rukama i pratio njen ritam…Male grudi su joj poskakivale, dok je ona neumorno, zadovoljavala sebe, a i njega, vešto mešajući. Posle nekog vremena, pomerio ju je u stranu, namestio na sve četiri i ušao otpozadi.

Ovo je bilo žestoko, nabijao se u nju iz sve snage, ona je glasno jaukala, ali se videlo da joj prija j*banje u guzu. Uz malu bol. Prvo je držao za bokove, a onda desnom rukom uhvatio za kosu i malo trgao unazad, što njoj nije smetalo. Držao ju je za kosu i nabijao se u nju! Čulo se ritmičko lupanje tela o telo i uzdisanje.

Sledeća poza je bila sa strane, pa klasična, meni najdraža. Napalila sam se gledajući ih, moram da priznam. Kroz moje telo je strujala neka čudna struja…Mahinalno sam raskopčala farmerice i gurnula ruku dole i počela da se mazim zamisljajući sebe na njenom mestu. Ne znam koliko je trajalo dok on nije svršio, ne vadeći svoj k*rac…

Potom su ustali, i na moju ludačku sreću, pošli put kupatila, što sam ja iskoristila da se, neopažano izvučem iz plakara. Otad je prošlo skoro mesec dana. Ista rutina, posao i uglavnom korektan odnos njih dvoje prema meni i obratno.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin