Priča se da je završio na lekovima i da zna “PRAVU ISTINU”: Na mrežama se vodi polemika o Matejevom drugu

Nenad Periš, otac Mateja Periša (27), mladića koji je nestao u Beogradu 31. decembra, vratio se kući u Split posle dva i po meseca potrage za sinom, koja, zasad, nije urodila plodom. Ovaj inženjer hemije na ovaj korak se odlučio jer, kaže, u Beogradu više nije mogao da izdrži neizvesnost, ali sigurno će ponovo doći u prestonicu Srbije. Za to vreme u Splitu su drugovi njegovog sina nastavili sa svojim životima.

Tako su braća Bokšić, Vinko (25) i Miro (28), baš na dan kad je Nenad stigao kući, igrali mali fudbal. Njihov tim „razbio” je goste sa 6:2, a Vinko je još zaradio i žuti karton. Istovremeno se na društvenim mrežama vodila polemika povodom Mira, koji je, prema jednima, ubrzo pošto se vratio kući završio kod psihologa i na lekovima.

PRIČALO SE DA JE PROPAO OD TUGE

Razlog za to su, prema njima, tuga i depresije koja ga je ophrvala nakon nestanka prijatelja. Navodno, drastično je i smršao. Mirova navodna reakcija pokrenula je spekulacije kako on zapravo zna „pravu istinu”, ali da „mora da ćuti” i da ga sada to iznutra jede. Prema drugima, reakcija Bokšića je sasvim očekivana za nekog ko tuguje.

Foto: Printscreen

– Šta bi trebao? Možda plesati po Maldivima, a prijatelj mu je nestao – jedan je od komentara na društvenim mrežama.

Foto: Printscreen

MIRO SE SAMO JEDNOM OGLASIO

Miro Bokšić se samo jednom oglasio za medije u Srbiji i rekao da je beogradskoj policiji ispričao sve što zna, da im je svima teško, a njemu nepodnošljivo da čita gluposti koje se pišu o njegovom drugu. Nakon toga je odbijao svaki kontakt s medijima. Podsetimo, Mateju Perišu trag se gubi u noći između 30. i 31. decembra prošle godine, nakon što je izašao iz beogradskog noćnog kluba poznatog kao „Gotik”.

On je u Beograd došao 30. decembra po podne sa još šestoricom drugova iz Splita. Među njima su bila i braća Bokšić, pomenuti Vinko i Miro. Mladići su se predveče smestili u jedan apartman na Dorćolu, u relativnoj blizini Beton hale i Promenade, gde će se Perišu nekoliko sati kasnije izgubiti svaki trag. Njegov nestanak zvanično je prijavljen 31. decembra.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)