Priča se da je Putinova LJUBAVNICA, a sada je u velikom problemu: Njena sudbina je pod znakom pitanja

Peticija kojom se traži da Švajcarska protera ljubavnicu Vladimira Putina o kojoj se pričalo iz njihove zemlje naišla je na više od 63.000 potpisa.

Veruje se da je olimpijska gimnastičarka Alina Kabaeva (38) ranije ovog meseca poslata u privatnu kolibu u Švajcarskoj dok Rusija i Ukrajina ratuju.

Smatra se da je Kabaeva ljubavnica ruskog moćnika i majka četvoro Putinove dece, a priča o njoj i Putinu pojavila se još 2008. godine kada je bila poslanik u Kremlju.

Foto: Kremlin.ru / WillWest News / Profimedia

Peticijom, koju su pre dve nedelje pokrenuli građani Rusije, Belorusije i Ukrajine, pozivaju se švajcarske vlasti da izbace Kabaevu iz Švajcarske i da je deportuju nazad u Rusiju.

– Vreme je da ponovo spojite Evu Braun sa njenim Firerom, navodi se u oštroj peticiji.

Zapad do sada nije sankcionisao Kabaevu, koja pored toga što je Putinov tajni partner, kako se priča, takođe je i predsednik upravnog odbora Nacionalne medijske grupe – najvećeg TV i novinskog diva – sa platom od skoro 8 miliona funti godine.

Foto: Kremlin.ru / WillWest News / Profimedia

Bivšu gimnastičarku retko viđamo u javnosti, ali je snimljena na video snimku kako pleše na turniru u ritmičkoj gimnastici „Božanska milost“ u Moskvi u decembru prošle godine.

Još uvek nema proverenih dokaza da se Kabajeva krije u Švajcarskoj, gde se smatra da je rodila decu ruskom predsedniku.

Foto: Kremlin.ru / WillWest News / Profimedia

Putin, koji je 2013. godine najavio razvod od supruge Ljudmile, bivše stjuardese Aeroflota – je ranije rekao: „Imam privatan život u koji ne dozvoljavam mešanje. To se mora poštovati.’

Mnogi Rusi su u njoj videli razlog za raspad Putinovog braka sa bivšom prvom damom Ljudmilom, majkom njegove dve odrasle ćerke.

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)