Priča koja je rasplakala region: MAMA, NEMOJ DA TE JE SRAMOTA ŠTO SI ME OSTAVILA, DOĐI DA SE UPOZAMO (Video)

Proteklih nedjelja čitava balkanska regija je brujala o snimku nastalom prije skoro 35 godina. Čuveni Dragan Radulović u svojoj dokumentarnoj emisiji “Velike nevolje malog Borisa” razgovarao je sa devetogodišnjakom iz Doma za nezbrinutu djecu Bijela koji je svojom iskrenošću natjerao suze na oči svima koji su ogledali taj snimak, kako prije tri decenije, tako i sada.
Kada je Radulović malenog Borisa pitao šta bi rekao majci koja ga je ostavila, on je poručio:

 

„Mama, je l’ ti mene znaš? Ona kaže: “Ne znam”. E, onda dođi, da ti ja nešto ispričam. Ti se mama ne sjećaš da si mene rodila. Ti si mene ostavila. Ja sam tebe puno volio, plakao sam za tobom. Suze su mi ovolike bile. Volim i tebe. Volim te mama, ali dođi da se upoznamo. Da me vidiš, da me procijeniš. Da sam ja tvoj sin. Dođi lijepo. Nemoj da te bude sramota. Objasni se i objasni mi sve, pa će sve biti lijepo i odlično – rekao je tada Boris.

 

Ovaj snimak nevjerovatnom brzinom raširio se društvenim mrežama, a svi su postavljali pitanja: “Gdje je Boris?”, “Kako sada izgleda”, “Kako živi?”.

 

Boris nema društvene mreže i nikada nakon tog dana nije davao intervjue, a njegovo prezime nije poznato javnosti.
Međutim, njegova porodična prijateljica je dala više informacija o ovom “malom junaku”.

 

Boris K. živi u Herceg Novom gdje je i zaposlen u preduzeću Vodovoda i kanalizacije, a prema riječima njegovih bliskih ljudi, godine ga nisu promijenile.

 

„Nije se puno promijenio. Živi sam, ima stan od majke što ga je usvojila. Upoznali smo je, ta žena je divna. Mi smo kao prijatelji uvijek tu za njega i mnogo ga volimo – rekla je Borisova prijateljica za Alo!.

Ostali sugrađani, takođe su imali riječi hvale.

 

„To je naš Rambo. Uvijek je nasmejan i vedar, mnogo ga vole svi u Herceg Novom – poručio je jedan čovjek.

 

„Možda nije imao sreće sa roditeljima, ali ga zato svi mi u Herceg Novom poštujemo i volimo. Rambo car- dodao je slijedeći.

 

Da je omiljen i među kolegama svjedoče video-snimci jednog od njih koji je na svojim društvenim mrežama snimao Borisa.

 

Kada je saznao da mediji žele da stupe u kontakt sa njim, Boris je pristao da da kontakt telefon, ali kako kaže, ne želi da ponovo izlazi pred kamere.

 

„Čuo sam da je snimak aktuelan, rekli su mi. Razumijem interesovanje, ali zaista ne želim da se snimam. Davno je to bilo. Što je bilo- bilo je. Znate kako kažu “Prohujalo s vihorom”. Svako dobro Vam želim – poručio je kratko za mediji ljubazno Boris. (RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

–    KLIKNI OVDJE     www.rbsm-serije.com

Pratite nas na    INSTAGRAMU    I    FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin