Priča beogradske sponzoruše: SVE ŠTO DANAS IMAM JA SAM POŠTENO ZARADILA

Priča beogradske sponzoruše: SVE ŠTO DANAS IMAM JA SAM POŠTENO ZARADILA..

 

 

Jednostavno je – živi i pusti druge da žive. Ako vam zaista smeta što postoje sponzoruše ili imate nešto protiv njihovog ponašanja, onda vi nemate svoje probleme, valjda. U suprotnom vodili biste brigu o njima. Ako uopće imate vremena razmišljati o svim tim silnim sponzorušama i nalazite im moralno-fizičke mane, onda imate i previše slobodnog vremena.

Ovako počinje priča beogradske sponzoruše, koja otkriva kako je zakoračila u ovaj svijet.

 

Bilo je prilično spontano. Imala sam sreće da moj prvi ozbiljni partner bude dobrostojeći muškarac, desetak godina stariji od mene.

 

Lijepo je izgledao, bio je pravi đentleman, volio me je na neki svoj način, voljela sam i ja njega, pokazao mi je šta znači živjeti život na visokoj nozi, pružio mi je finansijsku sigurnost i komoditet, pomogao je čak i mojoj porodici.

 

Tada sam imala samo 16 godina, i brzo sam shvatila kako stvari u takvim odnosima funkcionišz. Sve što je trebalo je da mu uvijek budem podrška, da ga razumijem, da ne pametujem previše i da na neke stvari jednostavno ‘zažmirim’.

 

 

Ta veza je potrajala do moje 18-te godine, kada su se naši putevi razišli. Potom sam lutala neko vrijeme u ljubavnim odnosima, izlazila sam s vršnjacima, išla u kino, na kolače, imala klasične tinejdžerske veze i vezice. Ali, još tada sam shvatila da me ništa od toga neće usrećiti. Meni je nedostajao moj stari život i zrela ruka koja će mi život učiniti udobnim.

 

 

Gledala sam svoje dvije starije sestre, obje su bile atraktivne i lijepe, baš kao i ja, ali niti jedna to nije znala ‘unovčiti’. Zato je najstarija bila u osrednjem braku u kojem su se oboje ubijali od posla ne bi li sebi osigurali solidan život i lagano je propadala i duhovno i fizički.

 

Srednja sestra je stalno mijenjala muškarce u potrazi za onim pravim, trošila se i davala u tim pokušajima ljubavi, a da ni parfem nije dobila. Ali je zato dobila puno suza, razočarenja, potrošenih živaca i iznevjerenih očekivanja.

 

 

Sabrala sam dva i dva – nisam željela završiti poput njih. Ili kao bilo koja od većine mojih sugrađanki – da grcam pola života na poslu, da kukam, da maštam o dalekim putovanjima i skupim stvarima, a da pritom cijelo to vrijeme dajem svoje tijelo nekim mangupima ili navodno finim dečkima, koji će me u jednom trenutku ostaviti, prevariti ili se okrenuti za drugom suknjom.

 

 

Ne, hvala. Ja ću od svoje ljepote profitirati. Ako ću već imati se*sualne odnose s muškarcima, neka to bude s onima koji imaju šta da mi daju zauzvrat, zar ne? Ne, nisam tip sponzoruše koja ima želudac biti s nekim starim, olinjalim, ružnim tipom, ali ima i pregršt onih koji izgledaju sasvim u redu, a imaju dubok džep, vjerujte mi na riječ.

 

 

Sada imam 27 godina. Bogata sam i imam bogatog dečka. Toliko sam se obogatila da čak više ni ne moram biti sponzoruša. Ali hoću. Hoću, jer volim osjećaj koji imam dok dijelim život s nekim uspješnim, ostvarenim, moćnim muškarcem. Nije tu samo novac u pitanju.

 

Bogati muškarci kako će te dovesti do toga da se osjećaš kao prava žena. Kao neko ko se zaista rodio da bude mažen, pažen i zaštićen.

 

 

U svojim prošlim odnosima, uspjela sam ‘izvući’ stan, auto i pokrenula sam dobar privatni posao. Uspjela sam pomoći svojim sestrama, majci i ocu. Uspjela sam biti sretna i imam novaca, a da se ne ubijam od posla. I sve to samo zato što sam dobro birala. Ne žele svi bogati muškarci poklanjati novac svojim partnericama.

 

 

Mukotrpan je ‘posao’ izabrati one koji to žele, mukotrpan je ‘posao’ zadržati ih, navesti da te zavole, taktizirati, biti dobra ljubavnica i fina djevojka istovremeno.

 

Zato smatram da je biti sponzoruša zapravo jedna vrsta neprestanog rada i ‘hodanja po tankoj žici’. I zato želim reći da sve što danas imam, ja sam pošteno zaradila”. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin