PREVARILA sam MUŽA sa SUPRUGOM od NAJBOLJE DRUGARICE – A moj MUŽ mene PREVARIO SA NJOM Ko je ovdje LUD?

Brzo sam pala na drugaricinog muža… Moja drugarica živi nekih 20-ak minuta vožnje i nenajavljena sam joj danas otišla. Ni slutila nisam šta ću doživjeti. Kada sam pozvonila na vratima se pojavio njen muž i nakon što samo se pozdravili rekao mi je da moje drugarice na žalost nema kod kuće i da je ovaj vikend na SLUŽBENOM PUTU.

Odma su mi kroz glavu počele prolaziti crne, prljave misli, a kada je rekao da je taj seminar u Budvi, gdje je da napomenem i moj muž vjerujte da su mi se od stresa noge odsjekle.

U tom trenutku mi je muž moje drugarice ponudio da uđem u kuću da popijemo kafu, kada sam već došla. Pristala sam, a čim sam ušla, on me je tada obgrlio sa leđa i prošaputao na uho par “slatkih riječi”.

U tom trenutku sam već duboko razmišljala o seminaru na kome su moj muž i moja drugarice, prepustila sam se i prosto se desilo, vodili smo ljubav ja i muž moje drugarice.

Neću da lažem, baš me zadovoljio i uopšte se ne kajem zbog toga što smo uradili, jer vjerovali ili ne danas sam mog muža i moju drugaricu zvala čak po 3 puta i ni jednom mi se nisu javili. Kako su zaslužili tako su i dobili… PRLJAVA GAMAD, ne mogu da vjerujem, muž kome sam bila vjerna skoro 10 godina i moja najbolja drugarica, ženakoju znam od vrtića… KATASTROFA

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin