PREVARILA JE PARTNERA I OSTALA TRUDNA, SADA NE ZNA KO JE OTAC NJENOM DETETU: ” Osećala sam krivicu ali i uživala u odnosu” (FOTO)

Ispovest trudnice koja nije mogla da skriva bolnu istinu.

 

Anonimna trudnica priznala je da nije sigurna ko je otac njenog deteta, jer je prevarila svog partnera u vreme kada je zatrudnela. Žena je izjavila da su ona i njen partner bili veoma uzbuđeni i srećni kad su saznali da će postati roditelji. Ali, kad je otišla na pregled i saznala da je trudna 13 nedelja, shvatila je nešto strašno.

– Pre 13 nedelja prisustvovali smo venčanju sestre mog partnera. Proveli smo ceo vikend zajedno. U petak, veče pre venčanja, svi smo popili po nekoliko pića. Moj partner je popio previše i otišao je da spava. Rekla bih da se veče završilo oko ponoći, jer je svako želeo da bude odmoran sledećeg dana.

Sredila sam kuhinju sa partnerovim rođakom i on me je pitao da li želim da sednem u dnevnu sobu i da popijemo piće pre spavanja. Jedno je dovelo do drugog i stidim se da kažem da smo spavali zajedno. Iskreno, to je bio najbolji se*s koji sam ikada imala, bio je uzbudljiv i radila sam stvari koje nisam radila godinama. Intimni odnosi sa mojim partnerom su dobri, ali se*s sa njegovim rođakom je bio neverovatan. Sutradan sam se osećala toliko krivom i zaista sam zažalila, ali kad smo rođak mog dečka i ja opet ostali sami, ponovili smo akciju od prethodne noći i opet je bilo savršeno – podelila je anonimna žena svoje iskustvo.

Priznala je da je bilo uzbudljivo u tom trenutku, ali se, tvrdi, sada stidi i oseća ogromnu grižu savesti. Otkrila je da je takođe imala intimne odnose sa svojim partnerom tokom vikenda kad se odigralo venčanje njegove sestre, pa sada nije sigurna ko je otac njenog deteta i ne zna šta da radi.

Mnogi koji su pročitali njenu ispovest ohrabrivali su je da prizna sve pre nego što se beba rodi, jer će čekanje samo pogoršati stvari.

U narednoj objavi napisala je, kako prenosi britanski “Miror”, da je sve priznala partneru i da ju je on ostavio.

– Bio je tako ljut i rekao da ne želi ništa da ima sa mnom, njegovim rođakom ili trudnoćom. Rekao je da će biti tu za bebu ako je njegova, ali mi više nismo par, on se seli ovog vikenda iz stana u kom smo živeli zajedno – napisala je buduća mama.

Otkrila je, takođe, da je  momku sa kojim je spavala rekla da je u drugom stanju i da ima dilemu čije dete nosi. I on je, kao i njen bivši partner, izrazio želju da bude uključen u život deteta ako se ispostavi da je on otac.

– Pored toga, muškarac sa kojim sam prevarila dugogodišnjeg partnera je rekao da želi da dolazi na preglede i da prisustvuje porođaju – dodala je ova trudnica koja insistira na anonimnosti.

Ona je istakla da se oseća kao da joj je “skinuto breme” sad kad je svima rekla istinu.

– Suočavam se sa posledicama svojih postupaka, ali sam pre svega fokusirana na dobrobit moje bebe u budućnosti – zaključila je buduća mama.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

KLIKNI OVDJE              www.rbsm-serije.com

Pratite nas na             INSTAGRAMU            I         FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin