Pretužna SUDBINA JUGOSLOVENSKE LEGENDE: IMALA brdo NOVCA, pjevala ČUVENOM TITU: NAKON kobne POGIBIJE OBA BRATA UMRLA U BJEDI, ZNATE LI KO JE ONA? (FOTO)

Da život zna da se poigra sa ljudskom sudbinom dokaz je i životna priča legende crnogorske muzike Latife Kujović Nafije.

 

Latifa Kujović Nafija - Alo.rs

 

Zvali su je Kraljica, pjevala je jugoslavenskom političkom vrhu, Titu, družila se sa bivšim crnogorskim predsjednikom Blažom Jovanovićem, zarađivala velike pare, a umrla je u siromaštvu i bijedi.

 

BOGATA PEVAČICA KOJA JE PEVALA TITU, A ONDA SU SE NIZALE TRAGEDIJE: Preminula je u SIR0MAŠTVU, radila je...

 

Ova crnogorska pjevačica je rođena u Beranama, a karijeru je počela sa 30 godina u Sarajevu kada je srela popularnu pjevačicu Divnu Kostić. Poznati harmonikaš Ismet Alajbegović Šerbo je pratio svih godina dok je pjevala. Zarađivala je velike novce, ali kako i sama kaže nije znala da štedi, te je ostala bez ičega. Ostala je i bez dva brata, koja su poginula.

 

BURAN ŽIVOT PEVAČICE Tito je obožavao, zaradila velike pare, a preminula U BEDI I ZABORAVLJENA

Posljednje dane svog života provela je u sobi u prognaničkom naselju, a do zadnjeg dana trudila se da zaradi za komad hljeba tako što je na ulici prodavala staru iznošenu garderobu.Ona je umrla 2015. godine, a sahranjena je u Beranama.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin